×
NISSAN ÚJ LEAF

Tulajdonságok

100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

ENGEDJE, HOGY LENYŰGÖZZE A NISSAN FEJLETT TECHNOLÓGIÁJA

CSATLAKOZZON, ÉS KISZÉLESEDIK A VILÁG

SZINKRONIZÁLHATJA AZ OKOSTELEFONJÁT. HALLGATHATJA A BOSE HANGRENDSZERT. MAXIMALIZÁLHATJA A HATÓTÁVOT. A TÖLTÖTTSÉGET ELLENŐRIZHETI A TESTRESZABHATÓ DIGITÁLIS INFORMÁCIÓS KÉPERNYŐN.

MINDEN UTAZÁST MÉG ÉRTÉKESEBBÉ TESZ

TECHNOLÓGIA A VEZETÉSI ÉLMÉNYHEZ

Készen áll egy egyszerű, könnyed vezetésre? A Nissan fejlett vezetési technológiája megszünteti a stresszt, segítségével kapcsolatban maradhat másokkal, információkat kaphat, és még jobb sofőrré is teszi Önt, így a legtöbbet hozhatja ki az utazásból.

A LEGÚJABB NISSAN NAVIGÁCIÓS RENDSZER

Hagyja, hogy az új Nissan LEAF gördülékenyen elvezesse a céljához. Az összes navigációs információ megjelenik az új 7"-os színes TFT-képernyőn, és a Nissan intelligens ProPilot technológiájával néhány érintéssel vezérelhet mindent.

NISSANCONNECT EV ALKALMAZÁS

  • Beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, mielőtt beül az autóba
  • Ellenőrizheti a hatótávot és a töltés folyamatát
  • Az időzítő segítségével bármikor töltheti az akkumulátort
  • Megkeresheti a legközelebbi töltőállomást


TESTRESZABHATJA A HÍREK, INFORMÁCIÓK ÉS HANGRENDSZER ÁLTAL KÍNÁLT ÉLMÉNYT

TECHNOLÓGIA A TÁJÉKOZÓDÁSHOZ ÉS SZÓRAKOZÁSHOZ

Hozzáférhet a hatótávszintekhez, teljesítménymérőhöz, töltési időhöz és az összes Bluetooth-audiószolgáltatáshoz a digitális információs kijelzőn olyan formátumban, amely a legjobban megfelel Önnek.

A TESTRESZABHATÓ KIJELZŐ MINDEN RÉSZLETET MEGJELENÍT ÖN ELŐTT

A TELJESÍTMÉNYMÉRŐ ÉS A HATÓTÁV ELLENŐRZÉSE

Megjeleníti a legfontosabb információkat, beleértve az akkumulátor töltöttségi szintjét és a teljesítményfelvételt.

TÖLTÉSI IDŐ

Mekkora távot tud megtenni? Csak pillantson a könnyen olvasható kijelzőre, és azonnal megtudja.

NAVIGÁCIÓ

Csak adja meg a célt, és máris megjelenik Ön előtt a részletes navigáció.

BLUETOOTH-AUDIÓ

Egyetlen kézmozdulattal elérhető hangadatfolyammal közvetlenül a Bluetooth-kompatibilis eszközeiről játszhat le zenét.

ÉRINTÉS NÉLKÜLI TELEFONRENDSZER

A hívóazonosító megjeleníti az Önt hívó személy nevét. Nem kell levennie a kezét a kormányról.


CSATLAKOZÁS APPLE CARPLAY®-JEL* VAGY ANDROID AUTO®-VAL*

Használja ki az okostelefonjának lehetőségeit az Apple CarPlay®-jel* vagy Android Auto®-val*. A szinkronizálás után a kedvenc funkciói megjelennek az új Nissan LEAF műszerfalának képernyőjén, és egyszerűen hozzáférhet az általuk kínált hírekhez, információkhoz és szórakoztató tartalmakhoz.

HALLGATHATJA A BOSE ENERGY - EFFICIENT HANGRENDSZERT

Hozza ki a legtöbbet a csodálatos hangminőségből, az alacsony energia felvételű, könnyű, tökéletes hangzást nyújtó hangszóróknak köszönhetően. A BOSE szakértői az új Nissan LEAF-fel megegyező környezetvédelmi tulajdonságokkal megegyező hangrendszert terveztek.

MOBILINTEGRÁCIÓ

AZ APPLE CARPLAY®* ÉS AZ ANDROID AUTO®*

ÉRINTÉS NÉLKÜLI HÍVÁS

BLUETOOTH

ZENE ÉS TÖLTÉS

USB-PORT


A FEJLETT BIZTONSÁGI FUNKCIÓK BIZTOSÍTJÁK AZ ÖN NYUGALMÁT

TECHNOLÓGIA A BIZTONSÁGÉRT

Az új Nissan LEAF tartalmazza a Nissan legfejlettebb biztonsági technológiáit, amelyeknek köszönhetően javulnak az autó reakciói, és Ön még nagyobb biztonságban érezheti magát az úton. További információkért tekintse meg az új Nissan LEAF felszereltségeit.

Hat légzsák

A Nissan Fejlett légzsákrendszer hat légzsákja tartja Önt biztonságban baleset esetén.

FEJLETT IRÁNYÍTÁS

Az irányítás megtartása érdekében a Dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC) folyamatosan figyeli a kormányzást és a fékezést, érzékeli a túlkormányozottságot és alulkormányozottságot, és szükség szerint csökkenti a motor fordulatszámát, és fékezi a megfelelő kerekeket. A Kipörgésgátló rendszer (TCS) az első kerekek megcsúszásakor avatkozik be, és azonnal csökkenti gyorsítás mértékét, ami segít, hogy visszanyerje az uralmát az autó felett.

MEGFELELŐ FÉKEZÉS

Az Elektronikus fékerőeloszlás (EBD) észleli az extra súlyt hátul, annak megfelelően állítja be a hátsó fékek erejét. Ha a Fékrásegítő rendszer vészhelyzetet észlel, akkor további nyomást alkalmaz a fékpedálon, valamint képes gyorsabban aktiválni az ABS-t és az EDB-t.

BLOKKOLÁSGÁTLÓ RENDSZER (ABS)

Amikor hirtelen kell fékeznie, az új Nissan LEAF blokkolásgátló rendszere (ABS) sokkal gyorsabban pumpálja a féket, mint azt Ön tudná. Ez segít, hogy megtartsa az irányítást, és megakadályozza a kerekek blokkolását, ami lehetővé teszi, hogy kormányozzon az akadályok között.

KERÉKNYOMÁS-ELLENŐRZŐ RENDSZER és KERÉKNYOMÁS-VISSZAJELZŐ

Az abroncs felfújása még sosem volt ilyen egyszerű: az új Nissan LEAF Keréknyomás-ellenőrző rendszere (TPMS) tudatja, ha lapos valamelyik kerékabroncs, és amikor felfújja az adott abroncsot, a Keréknyomás visszajelzőnek köszönhetően tudni fogja, mikor érte el a megfelelő nyomást, így nem kell találgatnia.


EURÓPAI ÚJ AUTÓ ÉRTÉKELŐ PROGRAM

ÖT CSILLAGOS BIZTONSÁGI ÉRTÉKELÉS

2018-ban az Euro NCAP bevezette az autók, kerékpárosok és gyalogosok baleseteivel kapcsolatos új teszteket.
Az új Nissan LEAF 93 százalékos értékelést kapott a felnőttbiztonsággal kapcsolatban, és 86 százalékot a gyermekvédelemmel kapcsolatban. A fejlett vezetéstámogató rendszerrel, a gyalogosfelismerést biztosító kamera- és radar technológiákkal az új Nissan LEAF megtestesíti a Nissan elismert ProPILOT rendszerét.
Az Euro NCAP-tól kapott legmagasabb, öt csillagos értékeléssel az új Nissan LEAF vezetők egy biztonságosabb és magabiztosabb vezetési élményt szerezhetnek.

AZ INTELLIGENS TECHNOLÓGIÁK MINDIG VIGYÁZNAK ÖNRE

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Az új Nissan LEAF intelligens biztonságot nyújt. A Nissan ProPILOT és a Nissan ProPILOT Park funkciókkal és az innovatív Nissan e-Pedállal mindig az Ön kezében marad az irányítás, és az időjárástól, a forgalomtól vagy útviszonyoktól függetlenül magabiztosan vezethet.
ÉREZZE A TISZTA TELJESÍTMÉNY IZGALMÁT

E-PEDAL

Gyorsítás, fékezés és teljes megállás egyetlen pedállal. Igen! Az egyszerűen használható e-pedal nem csak az új Nissan LEAF életében meghatározó. Az Önében is. Egyszerű, szórakoztató és még teljesebb vezérlést biztosít.

A SEGÍTSÉG, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

PROPILOT

Aktiválja a Nissan ProPILOT rendszert, és az a sávon belül tartja az autót, gondoskodik a vakfoltokról, gyorsít, lassít, akár megállítja az autót a dugókban és egysávos utakon is.

TÖBBET LÁTHAT MAGA KÖRÜL

PROPILOT PARK

Felejtse el a parkolást, és hagyja, hogy a ProPILOT Park elvégezze Ön helyett az egészet. Nem kell használnia a kezét vagy a lábát, csak dőljön hátra, és élvezze a látványt. A parkolást csak néznie kell az új Nissan LEAF-ben.


HELYEZKEDJEN EL KÉNYELMESEN. AZ ÚJ NISSAN LEAFBEN RENGETEG A HELY.

ISMERJE MEG AZ ÚJ ELEKTROMOS NISSAN LEAFET – ZERO EMISSION

A világ kedvenc elektromos autója egyben a legjobb helykínálattal is rendelkezik. A tágas, kényelmes, 5 személyes új Nissan LEAF-et az egész család számára tervezték.

AUTOMATIKUS KLÍMAVEZÉRLÉS

Állítsa be a kívánt hőfokot a stílusos vezérlőegységen, és az automatikusan az Ön komfortjához fogja állítani magát.

FŰTHETŐ KORMÁNYKERÉK

A fűthető, bőrborítású kormánykeréknek köszönhetően mindig melegen tarthatja a kezeit. Ez így sokkal energiatakarékosabb, mint felcsavarni a fűtést.

A SÚLYTALANSÁG ÁLTAL IHLETETT ÜLÉSEK

Az űrben súlytalanul lebegő asztronauták által ihletett első ülések alakja a vezető egyedi nyomáspontjainak megfelelően támasztást biztosítanak, és a párnák rugalmasan idomulnak.

FŰTHETŐ ÜLÉSEK

Hagyja, hogy körülölelje a meleg. A fűthető első üléseknek és szélső hátsó üléseknek köszönhetően mindenki kellemesen érezheti magát az új Nissan LEAF-ben.

KULCS NÉLKÜLI AJTÓNYITÁS ÉS NYOMÓGOMBOS INDÍTÁS

Szálljon be, nyomja meg a gombot, és már indulhat is. Minden egyszerű az új Nissan LEAF-el.


ANNYIRA CSENDES, HOGY ÉSZRE SEM VESZI

A zajos belső égésű motor nélkül a Bose prémium hangrendszer minőségére összpontosíthat, vagy csak egyszerűen élvezheti a felüdítő vezetési élményt.

SOKOLDALÚ CSOMAGTÉR MINDENFÉLE IGÉNY KIELÉGÍTÉSÉRE

PAKOLJON BÁTRAN

A 60/40 arányban dönthető hátsó ülésekkel, a jelentős csomagtérrel és az alacsony hátsó csomagtérpadlóval az új Nissan LEAF mindenféle alakú és méretű csomaggal megbirkózik.

Lehajtható hátsó ülések

Persze, hogy hozhatja a biciklijét is. A hátsó ülések majdnem vízszintes helyzetbe hajthatók...

60/40 arányban lehajtható hátsó ülések

Helyre van szüksége? Csak hajtson le egy hátsó ülést, és máris bőven van hely.

MINDEN ÜLÉS FELÁLLÍTVA

A tágas csomagtérnek köszönhetően az összes csomag számára van hely az ülések feláldozása nélkül.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink