×
NISSAN ÚJ LEAF

Megtakarítások és előnyök

100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

MIÉRT ÉRDEMES 100%-BAN ELEKTROMOST VÁLASZTANI?

KEVESEBB KÖLTSÉG, NAGYOBB TÁVOLSÁG

Az új Nissan LEAF kevesebb mozgó alaktrésze alacsonyabb karbantartási költségeket jelent, amihez hozzájárul a nulla károsanyag-kibocsátás és a 100%-ban elektromos meghajtás is. Hát persze, hogy megéri.

NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

Költsön kevesebbet, és tegyen szert több előnyre. Védjük meg a bolygónkat, amelyen vezetünk, hogy mindannyian részesülhessünk belőle még sokáig. A fenntartható jövő itt kezdődik az új Nissan LEAF elektromos autóval.

ALACSONYABB ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK

A villamos energia ára jelentősen alacsonyabb, mint az üzemanyagé, és az új Nissan LEAF-fel nincs több olajcsere, beállítás vagy környezetvédelmi vizsgálat. Spóroljon a mindennapokon, és még jutalomban is részesülhet. Az állami támogatásokkal és adókedvezményekkel ez egy visszautasíthatatlan ajánlat.

NINCS LEVEGŐSZENNYEZÉS

Károsanyag-kibocsátás és kompromisszumok nélkül. Lakóhelyétől függően a Nissan elektromos autói anyagi előnyöket, például olcsó karbantartást, kedvező parkolási díjat és dugódíjmentességet is biztosítanak. Az elektromos autó tehát minden tekintetben okos választás.


AZ ÚJ NISSAN LEAF ELEKTROMOS AUTÓ EGY VILÁGMÉRETŰ MOZGALOM

EGYSZERŰEN A LEGJOBB

A Nissan 70 éves EV-örökségére alapozva a világ első 100 %-ban elektromos járműve a környezetbarát tervezés és a technológia jelképévé vált. A több mint 3,6 milliárd megtett kilométerrel a már meggyőzött vezetők bizonyítják az autó minőségét és megbízhatóságát. Most Ön jön.

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK

Tervezze meg az utazását, végezzen gyorstöltést otthon, majd keresse meg az összes töltőállomást útközben a vezetők alkalmazásával. Az új Nissan LEAF elektromos autóval olyan helyekre juthat el, amelyekről előzőleg nem is álmodott.

FANTASZTIKUS INNOVÁCIÓK

Szinkronizálja az okostelefonjával, használja a térképeket, alkalmazásokat és lejátszási listákat a testreszabott információs képernyőn, és vezessen egyetlen pedál használatával. A Nissan fejlett technológiája szórakoztatóvá teszi az utazást.

ELRAGADÓ FORMAVILÁG

A letisztult, aerodinamikus vonalak divatos, megfelelő térkialakítással és kényelemmel való ötvözésével az új Nissan LEAF formaterve nem köt kompromisszumokat. Csúcstechnikájú, hatékony és elképesztően tágas. Ez az első valóban 100%-ban elektromos családi autó az utcán.

A KEZDETBEN EGY AKKUMULÁTOR VOLT

Ez a történet több évtizedes kutatást és fejlesztést foglal magában. Az 1970-es években a Nissan megjelentette az első akkumulátor-meghajtású autót, amelyet azóta finomít és tesztel minden egyes új Nissan LEAF modellel. Most a következő szintre lépünk az elektromos-járművekkel az első családiautó-méretű, 100%-ban elektromos autóval, amely rendelkezik a teljes Nissan Intelligent Mobility csomaggal. A Nissannál nem csak beszélünk róla. Mi meg is csináljuk.

A NISSANNÁL, A MINŐSÉG ELSŐDLEGES

Mindig tudhatja, hogy jó kezekben van a Nissannál. A kutatás-fejlesztéstől a gyártáson át az ügyfélszolgálatig és utólagos szolgáltatásokig a minőségre összpontosítunk. Az új Nissan LEAF garanciájával az Ön nyugalma és elégedettsége garantált. Ez a mi ígéretünk.

AZ ÚJ NISSAN LEAF EXTRÉM KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS BIZONYÍTOTT

Az elmúlt 7 évben az új Nissan LEAF elektromos autó megbízhatóságát és tartósságát szigorú teszteknek vetettük alá a legnehezebb körülmények között. Ezeknek az extrém teszteknek a teljesítése azt jelenti, hogy bármikor számíthat rá. Ma egy könnyű, kompakt, nagy kapacitású lítiumion-akkumulátorral messzebbre eljuthat, mint korábban bármikor.


HASZNÁLJA KI A FELVILLANYOZÓ KEDVEZMÉNYEKET

AZ OKOS VÁLASZTÁS BÓNUSZT ÉRDEMEL

Az alacsony fenntartási költségek mellett egyre több kedvezmény jár az elektromos autózásért, így egyre inkább megéri az új Nissan LEAF.
ÁLLAMI ÖSZTÖNZŐK

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS

Az elektromos autót vásárlók 1,5 milliós állami kedvezményben részesülhetnek. A legtöbb régióban a vállalati elektromos autókra (TVS) adómentesség és ingyenes vagy kedvezményes regisztrációs díj is igénybe vehető.


NISSAN ÍGÉRETEK PROGRAM

Azt szeretnénk, hogy Ön mindig meg legyen elégedve az új Nissan LEAF minőségével és teljesítményével. Bármit is csinálunk, mindig az Ön igényeit tartjuk szem előtt, és elkötelezettjei vagyunk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást és utólagos szervizt biztosítsuk időbeli korlátozás nélkül. Ez a mi ígéretünk.
Hívja a(z) 06 80 333 888 számot.
A NISSAN ÍGÉRETE ÖNNEK

8 ÉV / 160 000 KILOMÉTER ÚJ NISSAN LEAF AKKUMULÁTORGARANCIA

Minden új Nissan LEAF-hez az Új autókra vonatkozó korlátozott garancia jár, amely 36 hónap / 100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) alapgaranciát tartalmaz, 60 hónap / 100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) hajtásláncra és elektromosjármű-rendszerre vonatkozó garanciát tartalmaz, illetve 96 hónap / 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) lítiumion-akkumulátorra vonatkozó garanciát tartalmaz.

MIRE VONATKOZIK AZ EV-RENDSZER GARANCIÁJA

Nem csak az akkumulátorban bízunk annyira, hogy garanciát adunk rá. Az elektromosautó- (EV) rendszerre vonatkozó garancia tartalmazza (de azokra nem korlátozva) a motort, az inverteregysége, a VCM-et, az osztóművet, a DC/DC-átalakítót, a beépített töltőt, a beépített töltőcsatlakozót és a gyorstöltőkábelt.

KIEGÉSZÍTŐ AUTÓBÉRLÉSI PROGRAM

Az első 36 hónapban / 60 000 km alatt (amelyik előbb bekövetkezik) az új Nissan LEAF-et értékesítő hivatalos márkakereskedő ingyenes csereautót biztosít, ha az új Nissan LEAF-jén garanciális javítást végez. Az ajánlat az elérhetőségtől és a jogosultsági követelményektől függ.


NISSAN ÍGÉRETEK PROGRAM

AKKUMULÁTOR MINŐSÉGI GARANCIÁJA

ÖN egy biztosan működő akkumulátort szeretne.
A NISSAN MEGÍGÉRI, hogy kicseréli a 9 sáv (a 12-ből) alatti kapacitású akkumulátort a garanciális időszakon belül.

FOLYAMATOS EV ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

ÖN nyugalmat szeretne a minőségi szervizünktől, hogy még tovább jusson.
A NISSAN MEGÍGÉRI, hogy minden olyan alkalommal országúti segélyszolgálatot biztosít ingyenesen, amikor velünk szervizelteti az elektromos autóját.

ÁLLANDÓ KAPCSOLATTARTÁS

ÖN azt szeretné, hogy a problémái gyorsan meg legyenek oldva.
A NISSAN MEGÍGÉRI, hogy megoldást javasol bármilyen problémára két munkanapon belül.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink