×
NISSAN ÚJ LEAF

Intelligent mobility

100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

ÚJ NISSAN LEAF

Még több magabiztosság, izgalom és kapcsolat

EGYÜTT UTAZUNK

INTELLIGENS. BIZTONSÁGOS. EGYSZERŰ.

ÉREZZE A TISZTA ELEKTROMOS MEGHAJTÁS EREJÉT – ZERO EMISSION

INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY

Semmihez nem hasonlítható. A már induláskor rendelkezésre álló teljesítménytől a hihetetlenül halk haladásig, ráadásul nincs benzin, nincs károsanyag-kibocsátás. Különlegessé teszi a mindennapokat.

VEZETÉS E-PEDÁLLAL

FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ NYILVÁNOS TÖLTŐINFRASTRUKTÚRA

Mi lenne, ha csak egy pedállal vezetne? Ilyen egyszerű az egész! A Nissan e-pedáljával egyetlen folyamatos mozdulattal gyorsíthat, lassíthat és fékezhet. Csak engedje fel a gyorsítópedált az automatikus visszatápláló fékezéshez, és nyomja le ismét az aktuális sebességének megfelelő gyorsításhoz. Szórakoztató így vezetni, és jobb irányíthatóságot tesz lehetővé emelkedőn, lejtőn és szeles úton.Ezen kívül természetesen ott van a fék pedál, a hirtelen fékezésekhez.


DINAMIKUS IRÁNYÍTÁS ALACSONY SÚLYPONTTAL

Minden kanyarodás és fordulás szórakoztató az új Nissan LEAF-ben. A padlólemezbe épített akkumulátorcsomag alacsonnyá teszi az autó súlypontját, ami segít a kanyarokban, hogy a karosszéria minimálisan dőljön meg, és kiváló irányíthatóságot tesz lehetővé.


VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST AZ ÚJ AUTÓIPARI FORRADALOM FELETT

INTELLIGENS VEZETÉS

Igazi segítség, amikor szüksége van rá. Lásson és érzékeljen többet maga körül. Szabadítsa fel elméjét, és élvezze a haladás tiszta izgalmát. A színfalak mögött egy csipetnyi varázslat segíti, hogy a magabiztosság új szintjén vezessen.
SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

NISSAN PROPILOT

A Nissan ProPILOT mindent egyszerűbbé tesz, a forgalmi dugók kezelésétől az autópályán tartott követési távolságig. Elvégzi Ön helyett a munkát, így Önnek csak pihennie kell, és élveznie az utazást.

GYORSÍT ÖN HELYETT

TARTJA A SEBESSÉGET

KORMÁNYOZ ÖN HELYETT

A SÁVON BELÜL TARTJA

FÉKEZ ÖN HELYETT

MEGÁLLÁS


NISSAN PROPILOT PARK

SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

Vége a parkolási rémálomnak! Nem kell használni kezeit, lábait, nincs több nyaktekergetés. A Nissan ProPILOT Park funkcióval az új Nissan LEAF-je magától fog parkolni. Méghozzá kiválóan.

NEM KELL VÁLTANI

VÁLT ÖN HELYETT

NEM KELL KORMÁNYOZNI

KORMÁNYOZ ÖN HELYETT

NEM KELL PEDÁLT HASZNÁLNI

KEZELI A PEDÁLOKAT ÖN HELYETT


MÉG TÖBB FUNKCIÓ, AMELYRE SZÁMÍTHAT

SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

INTELLIGENS VÉSZFÉKEZÉSI RENDSZER

Az Intelligens vészfékezés segít Önnek a forgalomban és forgalmas utcákon, folyamatosan figyelve a sebesség és az Ön előtt lévő autótól való távolságot. Értesíti, amikor le kell lassítania, és még fékez is az ütközés elkerülése érdekében, hogy minimalizálja az esetleges becsapódás erejét, vagy ha az úton átkelni készülő gyalogost észlel.

SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

INTELLIGENS SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA

A folyamatos lassítás és gyorsítás unalmának megszüntetéséhez az Intelligens sebességtartó automatika segít a megfelelő sebesség eléréséhez, az Ön előtt lévő autótól való megfelelő távolság megválasztásához.

SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

INTELLIGENS SÁVELHAGYÁS-JELZÉS ÉS –MEGELŐZÉS

Maradjon vonalban. Az Intelligens sávelhagyás-jelzés és –megelőzés finoman megnyomja a féket, hogy segítsen visszatérni a sávjába, ha azt észleli, hogy túl sokáig nem szándékosan hagyja el a sávját.

SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A Távolsági fényszóró asszisztens anélkül segít Önnek, hogy elvakítaná a többi vezetőt. Automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórót, amikor szüksége van rá, és átvált tompított fényszóróra, ha azt észleli, hogy jármű van Ön előtt.

Intelgens vészfékezés

Intelgens sebességtartó

Intelgens sávelhagyás jelzés

Távolsági fényszóró asszisztens


NISSAN INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

TÖBBET LÁTHAT MAGA KÖRÜL

A négy kamerával virtuális 360 fokos felülnézeti képet biztosít az új Nissan LEAF-jéről, valamint választható osztott képernyős első, hátsó és járdaoldali közelnézetet a szűk manőverek megkönnyítéséhez. Ha mozgó objektum van a közelben, akkor a képernyőn figyelmeztetés is megjelenik.
TÖBBET LÁTHAT MAGA KÖRÜL

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

Nincs több találgatás! Mindig betarthatja a sebességhatárt az intelligens Közúti jelzések felismerése funkciónak köszönhetően. Menet közben észleli a közúti jelzéseket, és megjeleníti a sebességhatárt az új Nissan LEAF digitális információs kijelzőjén.


FIGYELMEZTETÉS AZ AUTÓ MÖGÖTTI FORGALOMRA

ÉRZÉKELJEN TÖBBET

Szeretné tudni, mi közelít Ön mögött? Az új Nissan LEAF hátulján lévő érzékelők észlelik a közeledő járműveket minden oldalon, és figyelmeztetik Önt.
ÉRZÉKELJEN TÖBBET

HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER

Magabiztosan válthat sávot. A Holttér figyelő rendszer szemmel tartja a holtteret, és figyelmezteti, ha egy ott rejtőző járművet észlel.


TOVÁBBI FUNKCIÓK, AMELYEKKEL PROFIKÉNT VEZETHET

INTELLIGENS NYOMVONAL-SZABÁLYOZÁS

Könnyedén veheti a kanyarokat. Az Intelligens nyomvonal-szabályozás felméri a helyzetet, és ha szükséges, külön-külön képes fékezni a kerekeket a jobb kanyarvételhez.

INTELLIGENS MENETSZABÁLYOZÁS

Az Intelligens menetszabályozás képes simábbá tenni az egyenetlen utakat. Észleli az egyenetlen útviszonyt, a rendszer automatikusan fékez, és módosítja a motornyomatékot az utastér dőlésének csökkentése érdekében.


ÚJ NISSAN LEAF. FELVILLANYOZZA A VILÁGOT.

INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ

Az új Nissan LEAF nemcsak a vezetéshez biztosít energiát, hanem akár otthona számára is. A NissanConnect telematikai funkciói pedig olyan megoldásokat kínálnak, melyek a jövőt hozzák el az Ön életébe már ma. A Nissannál azon dolgozunk, hogy az elektromos autózás fejlesztésével hozzájáruljunk az okos városok kialakításához - és így a fenntartható fejlődéshez is.

MARADJON KAPCSOLATBAN AUTÓJÁVAL A NISSANCONNECT EV ALKALMAZÁS SEGÍTSÉGÉVEL!

ÁLLÍTSA BE TÁVOLRÓL A KÍVÁNT HŐMÉRSÉKLETET

Ideális hőmérsékletet szeretne, mielőtt beül az autójába? Adja meg az alkalmazásban a kívánt hőfokot és időzítse igénye szerint!

ELLENŐRIZZE A TÖLTÖTTSÉGI SZINTET ÉS MEGTEHETŐ HATÓTÁVOT!

Mindig szem előtt lesz az aktuális töltöttségi szint és hatótáv a telefonján, így pontosan tudni fogja, meddig juthat el.

NEM FOGJA TÖBBET ELFELEJTENI, HOL PARKOLT.

Önnel is előfordult már, hogy hirtelen nem emlékezett arra, hogy hol parkolt? Az alkalmazás térképén mindig ellenőrizheti.


JÁRMŰ A HÁLÓZATRA

A Jármű a hálózatra funkció lehetővé teszi, hogy az új Nissan LEAF akkumulátorában tárolt energiát a háztartásában használja fel. Töltse fel éjszaka az új Nissan LEAF-jét, majd használja fel az áramot napközben a csúcsidőszakban történő fogyasztás elkerüléséhez.

ENERGIATÁROLÓ RENDSZER

A HÁZTARTÁSI ENERGIAFOGYASZTÁS JÖVŐJE

Az otthoni használatra szánt új Nissan Energy Storage Systemmel átveheti az irányítást a napelemekkel, energiatárolással, elektromosautó-töltéssel kapcsolatos teendők felett, mert tökéletesen megfelel az új Nissan LEAF kialakításának, és EV-töltő nélkül is rendelkezésre áll.

ENERGIATÁROLÓ RENDSZER

A HÁZTARTÁSI ENERGIAFOGYASZTÁS JÖVŐJE

SZÓRAKOZTATÓ VEZETÉS EGGYEL KEVESEBB PEDÁLLAL

ÚJ NISSAN LEAF E-PEDÁLLAL

FEJLETT VEZETŐTECHNOLÓGIÁK:

ÚJ NISSAN LEAF PROPILOT FUNKCIÓVAL

A PARKOLÁS MÁR SOHA NEM LESZ UGYANAZ

ÚJ NISSAN LEAF PROPILOT PARK FUNKCIÓVAL

HASÍTJA A LEVEGŐT

AZ ÚJ NISSAN LEAF TOVÁBBFEJLESZTETT AERODINAMIKÁVAL


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink