×
NISSAN ÚJ LEAF

Hatótáv és töltési módok

100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

TERVEZZE MEG IZGALMAS UTAZÁSAIT

VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK AZ ÚJ NISSAN LEAFFEL

Egy előzőleg soha nem látott hatékonyságú akkumulátorral, a hatótáv kezelését lehetővé tevő vezetési módok sokoldalú választékával és a mindig rendelkezésre álló töltőállomásokkal az új Nissan LEAF bárhová elviszi.

MEGNÖVELT HATÓTÁV

389 KM (WLTP VÁROSI)*


270 KM (WLTP VEGYES)*

LÓERŐ

122

Maximális 30 perces teljesítmény: 122 LE
Maximális névleges teljesítmény: 150 LE
Maximális óránkénti teljesítmény: 116 LE

EGYENÁRAMÚ VILLÁM TÖLTÉSI IDŐ

VILLÁM TÖLTÉS 20%-TÓL 80%-IG KB. 60 PERC ALATT**


RAJZOLJA MEG AZ ÚTVONALAT EGY TÉRKÉPEN

TERVEZZE MEG AZ UTAZÁSÁT

A kiterjedt töltő infrastruktúrának köszönhetően minden utazás kényelmesen telik az új Nissan LEAF társaságában.

BÁRHOVÁ ELJUTHAT, MINDEN MEGVAN HOZZÁ

BARANGOLJON SZABADON AZ ÚJ NISSAN LEAFFEL

Most az Öné lehet az út végtelen izgalma az új Nissan LEAF új nagykapacitású akkumulátorának, valamint a B módnak vagy ECO módnak köszönhetően.

AKKUMULÁTOR-SZAKÉRTŐ

Meg fog lepődni, ha meglátja hány kilométert tehet meg egy töltéssel az új Nissan LEAF-jével. A 40 kW-os akkumulátora több energiát tárol, hatékonyabb, és nem foglal el több helyet.

AKKUMULÁTORGARANCIA

Az új Nissan LEAF akkumulátorára nyolc év vagy 160 000 km garancia vonatkozik, amelyik előbb bekövetkezik. Ha az új Nissan LEAF mellett dönt, gondoskodunk róla, hogy Ön sokáig örömmel vezethessen.


MINDEN APRÓ RÉSZLET SEGÍT CSÖKKENTENI AZ ENERGIAFELHASZNÁLÁST

HOZZA KI LEGTÖBBET A HATÓTÁVBÓL

Számos módja van a hatótáv és vezetési élmény maximalizálására. Válassza az ECO módot, amellyel akár 10 %-kal messzebre utazhat.

B MÓD: FÉKEZÉSI ENERGIA VISSZATÁPLÁLÁSA

Tényleg komolyan veszi a hatótáv maximalizálását? Aktiválja a B módot. Ez a mód magas hatékonyságú visszatápláló fékezést biztosít, amely a meghajtás teljesítményének feláldozása nélkül tölti az akkumulátort.

ECO MÓD

Válassza az ECO módot a motorteljesítmény korlátozásához és energia megtakarításához. Enyhén növeli a visszatápláló fékezést a hatótáv növeléséhez. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki az új Nissan LEAF-jéből, kombinálja a B módot és az ECO módot.


MINDEN LEHETSÉGES AZ ÚJ NISSAN LEAFFEL

KIBŐVÍTETT HATÓTÁV. BŐVÜLŐ INFRASTRUKTÚRA. VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK.

Tervezzen meg egy hibátlan utazást A-ból B-be. Töltse az autóját otthon, amíg reggelizik, és válasszon a 4600 európai gyorstöltő közül az útközben való utántöltéshez. Az új Nissan LEAF feltöltése gyors és egyszerű.
VILLÁM TÖLTÉS ÚTKÖZBEN

VILLÁM TÖLTÉS 20%-TÓL 80%-IG KB. 60 PERC ALATT**

GYORS OTTHONI TÖLTÉS A WALLBOXSZAL

TELJES FELTÖLTÉS KEVESEBB MINT 7.5 ÓRA ALATT

Használja a Nissan dupla sebességű 7 kW-os otthoni töltőt, amellyel kevesebb mint 7.5 óra alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort. Ez a Nissan leggyorsabb, kifejezetten a magántulajdonban lévő elektromos autók tulajdonosai számára tervezett gyorstöltője.

OTTHONI TÖLTÉS

Az új Nissan LEAF klasszikus töltési módja a kapott kábelek egyikének használata. Csak csatlakoztassa közvetlenül bármilyen otthoni konnektorhoz, bárhol is jár.

TÖLTÉS AZ ÖN IDŐZÍTÉSE SZERINT

Indítsa el és állítsa le a töltést meghatározott időpontokban, és hozza ki a legtöbbet a csúcsidőn kívüli villamosenergia-árakból (itt a 2017-es Nissan LEAF látható). Egyszerűen néhány koppintással indítsa el a töltési időzítőt a navigációs képernyőn.
Ne feledje: a villamosenergia-árak általában éjjel a legalacsonyabbak, így töltse fel az autóját, amíg alszik, és a következő napon egy kis plusz pénz marad a zsebében.


PROBLÉMAMENTES ÚT KARNYÚJTÁSNYIRA

EGYSZERŰEN MEGTALÁLHATJA A KÖVETKEZŐ TÖLTŐT.

Mivel minden eszköz a keze ügyében található, az élet az új Nissan LEAF-fel egyszerű. Tervezze meg az utazását a térképen, keresse meg az összes töltőállomást útközben, és hozzáférhet az összes vezetői információhoz, a navigációhoz, a hírekhez és a szórakoztató tartalmakhoz az alkalmazásainkkal.


TÖLTŐÁLLOMÁSOK KERESÉSE

Készen áll a következő töltésre? Csak hozza elő a töltőtérképet a navigációs képernyőn a következő töltőállomás megkereséséhez, és hagyja, hogy az új Nissan LEAF megmutassa, pontosan merre kell mennie. A testreszabott szűrőnek köszönhetően bármire kereshet a töltőtípustól a fizetési módokig.

NISSANCONNECT EV ALKALMAZÁS

MINDEN AZ ÖN KÉNYELMÉT SZOLGÁLJA

  • Beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, mielőtt beül az autóba
  • Ellenőrizheti a hatótávot és a töltés folyamatát
  • Az időzítő segítségével bármikor töltheti az akkumulátort
  • Megkeresheti a legközelebbi töltőállomást

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink