×
NISSAN ÚJ LEAF

Formaterv

100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

MERÉSZ ÚJ FORMATERV

Napjaink meghatározó szimbólumát, a letisztult vonalvezetésű új Nissan LEAF-et a természet és a technológia intelligens ötvözete inspirálta.


KÜLSŐ FORMA EGYSZERŰEN LETISZTULVA

MINDEN SZÖGBŐL MAGÁVAL RAGADÓ

Az új Nissan LEAF az éles és aerodinamikus vonalaival és az ikonikus lebegő tetejével könnyedén belesimul mindenki képzeletébe.


IKONIKUS LEBEGŐ TETŐ

Akár egy vadászgép pilótafülkéjénél, az új Nissan LEAF tetőoszlopai beleolvadnak az üvegekbe, és az autó teteje lebegni látszik az utastér felett.

STÍLUSOS HÁTSÓ DIFFÚZOR

A hasznos és stílusos aerodinamikai hátsó diffúzornak köszönhetően úgy tűnik, hogy az új Nissan LEAF mindig mozgásban van.

EGYEDI V-MOTION HŰTŐRÁCS

A kék díszítőelemekkel és a tekinteteket vonzó háromdimenziós mintázattal az új Nissan LEAF V-Motion hűtőrács megadja a kezdőlendületet.

RAGYOGÓ LED-ES FÉNYSZÓRÓK

Az új Nissan LEAF szögletes, LED-es fényszórói, amelyek még kikapcsolt állapotban is ragyognak, káprázatos megjelenést biztosítanak az autónak.

JELLEGZETES 17"-OS KERÉKTÁRCSÁK

A 17"-os keréktárcsák kialakítását a GT-R kerekeinek fekete díszítőelemei inspirálták az új Nissan LEAF letisztult megjelenéséhez.


LÁSSA SZÍNESBEN A VILÁGOT AZ ÚJ NISSAN LEAFFEL

EGY RAGYOGÓ ÚJ SZÍNPALETTA

Válasszon a 9 elegáns és energikus karosszériaszín közül, vagy dönthet a kétszínű fekete-fehér kombináció mellett is az új Nissan LEAF-je számára.
Fekete-fehér (gyöngyház fehér QAB + metálfekete tető Z11) XDF

Metálfekete Z11

Szürke KAD

Zöld-ezüst KBR

Ezüst KYO

Fehér 326

Gyöngyházfehér QAB

Piros Z10

Gyöngyházpiros ​​​​​NAJ

Gesztenyebarna CAN


ISMERJE MEG AZ ÚJ ELEKTROMOS NISSAN LEAFET – ZERO EMISSION

FEDEZZE FEL 3D-BEN

Mozgassa az új Nissan LEAF-et, fedezze fel lenyűgöző funkcióit, majd kattintson a vezetőajtóra, és merüljön el a lenyűgöző beltérben. Egyszerűen lenyűgöző!

AHOL A FEJLETT AERODINAMIKA NÖVELI A HATÉKONYSÁGOT

HASÍTJA A LEVEGŐT

A fejlett aerodinamikai formatervének köszönhetően az új Nissan LEAF könnyedén hasítja a levegőt. Minimális a légellenállása.

ALACSONY SÚLYPONT ÉS SÍK ALSÓ LEMEZ

Az egyenletesen sík padlólemezzel és a 10 mm-rel csökkentett menetmagassággal az új Nissan LEAF aerodinamikai formaterve segít a megnövelt hatótávjának maximalizálásában.

SZÉLTERELŐ OLDALTÜKRÖK

A szélterelő oldaltükröket úgy tervezték, hogy minimális légellenállást és zajszintet generáljon, így az új Nissan LEAF csendben jut minden eddiginél messzebbre.

AERODINAMIKUS LÉGTERELŐ

Nem csak stílusos. Az új Nissan LEAF innovatív hátsó légterelője a maximális hatékonyság érdekében gyorsítja a levegő áthaladását annak áramlása közben.

ALSÓ DIFFÚZOR

Még könnyebben és hatékonyabban szelheti a levegőt az új Nissan LEAF legújabb alsó diffúzorának köszönhetően.


MÉG KIFINOMULTABB STÍLUS AZ ÚJ NISSAN LEAFFEL

EGY CSEPP KÉK A MODERN MEGJELENÉSHEZ

Az új Nissan LEAF tágas és praktikus vezetőközpontú utastér-kialakítása az ikonikus kék díszítőelemekkel és plüssülésekkel minden alkalommal hívogatóan várja.


KÉK DÍSZÍTŐELEMEK

A beltérben mindenhol megtalálhatók az új Nissan LEAF ikonikus kék színére való utalások – a varrásokban, az ajtópanelekben, a beltér betétjeiben és számos egyéb helyen.

VEZETÉSI MÓD VÁLASZTÁS

Parkolás. Hátramenet. Előremenet. Az összes beállítás elérhető, az új Nissan LEAF vezetési mód választójának futurisztikus formaterve egy lépést jelent a jövőbe.

LEBEGŐ KÉPERNYŐ

Színtiszta elegancia. Az új Nissan LEAF kamera képe szinte lebeg a műszerfal felett.

D ALAKÚ KORMÁNYKERÉK

Az új Nissan LEAF sportos, D alakú kormánykereke nagyszerű fogást biztosít, és egyszerűbbé teszi a vezetőülésbe való be- és kiszállást is.

ÚJ MŰSZEREK

Személyre szabhatja az összes információt az új műszercsoporton a digitális és analóg adatok tökéletes összehangolásához.


FEDEZZE FEL AZ ÚJ NISSAN LEAF ÖSSZES KÜLÖNLEGES FUNKCIÓJÁT


AZ ÚJ NISSAN LEAF BELTERÉNEK SZÍN- ÉS SZÖVETVÁLASZTÉKA

FEKETE - SZINTETIKUS FÉLBŐR

VILÁGOS - SZINTETIKUS FÉLBŐR

FEKETE - RÉSZLEGESEN BŐR ÜLÉSEK

VILÁGOS - RÉSZLEGESEN BŐR ÜLÉSEK ULTRASUEDE® HASÍTOTT BŐR BETÉTEKKEL


BÖNGÉSSZEN TOVÁBB


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink