×
NISSAN ÚJ LEAF

Flotta

100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

ELEKTROMOS CÉGES AUTÓ - ÚJ NISSAN LEAF

SIMPLY AMAZING

Még több érv az új Nissan LEAF vállalati használata mellett. Az alacsony üzemeltetési költségek és a nulla károsanyag-kibocsátás mellett a 2. generáció nagyobb teljesítményt és nagyobb hatótávot kínál. A Nissan Intelligent Mobility technológiák teljes köre biztonságosabb vezetést kínál, valamint nagyobb térkínálat mellett még vonzóbb külsőt is biztosít. Ideje elektromosra váltani.

MÉG TÖBB ÉRV AZ ELEKTROMOS JÁRMŰRE VALÓ VÁLTÁS MELLETT - ZERO EMISSION

AZ ÚJ NISSAN LEAF MINDEN JELLEMZŐJE EGY-EGY ÉRV A VÁLLALATI FELHASZNÁLÁS MELLETT

A nagyobb elektromos motorral és nagyobb kapacitású 40 kWh-s akkumulátorral az új Nissan LEAF jobb gyorsulást és akár 378 km-es hatótávot kínál. Kiváló erő és teljesítmény, kompromisszumok nélkül.

Az erősebb elektromotor 20%-kal nagyobb nyomatékot kínál, és jobb gyorsítást biztosít a városban és a lakott területen kívüli biztonságos vezetéshez.


BIZTONSÁGOSABB VEZETÉS A NISSAN INTELLIGENT MOBILITY TECHNOLÓGIÁKNAK KÖSZÖNHETŐEN

A ProPILOT rendszer a sebesség beállításával és az autó úton tartásával garantálja a biztonságot, míg az e-pedálnak köszönhetően egyetlen pedállal vezérelheti a gyorsítást és a fékezést.

Az új Nissan LEAF rendelkezik a Nissan vezetés segítő funkcióinak teljes csomagjával, beleértve az Intelligens automata fényszóróvezérlést, az Intelligens sávelhagyás-jelzés és -megelőzést, valamint az Intelligens vészfékezési asszisztenst.


MERÉSZ ÚJ FORMA ÉS BŐSÉGES HELYKÍNÁLAT

Az új Nissan LEAF éles vonalakkal határolt új megjelenéséhez tartozik a többdimenziós, áttetsző kék hűtőrács és a kontrasztos "lebegő" tető.

Az új Nissan LEAF nagyobb csomagtérrel és jobb helykínálattal rendelkezik, így nem csak vonzó, de praktikus is.


ÚJ NISSAN LEAF FŐ JELLEMZŐK

MEGÉRI ELEKTROMOSRA VÁLTANI

TELJESEN ELEKTROMOS, TELJESEN ONLINE

Egyszerű töltés a munkahelyén vagy otthonában A gyorstöltéssel akár 80%-os töltöttséget is elérhet 40-60 perc alatt útközben, vagy otthon hét és fél óra alatt feltöltheti teljesen a Nissan legújabb otthoni töltőjével.
Távoli töltés telefonról vagy táblagépről A NissanConnect EV telematikai rendszerével ütemezheti a töltés időpontját, vagy aktiválhatja a klímavezérlést.
Csatlakozás Apple CarPlay-el vagy Android Autóval Szinkronizálja okostelefonját a NissanConnect rendszerrel a kéz nélküli híváskezeléshez, az audio tartalmakhoz, vagy a digitális rádióhoz.
Bluetooth-rendszer Az új Nissan LEAF-hez számos módon csatlakozhat. Apple CarPlay-en vagy Android Automobile-on, de természetesen az USB-porton keresztül is használhatja a vezeték nélküli Bluetooth kapcsolatot az audio tartalmak vagy a kéz nélküli hívás eléréséhez.

INTELLIGENS TECHNOLÓGIA A KÖNNYEBB ÉS BIZTONSÁGOSABB VEZETÉSÉRT

Egy elektronikus segítő kéz A ProPILOT rendszer a sebesség beállításával és az autó úton tartásával garantálja a biztonságot, és akár a teljes megállásig fékezi az autót.
Az autó, amely magától parkol A Nissan ProPILOT Park funkcióval az új Nissan LEAF képes leparkolni anélkül, hogy Önnek a kormányhoz vagy a pedálokhoz kellene érnie.
Tegye még egyszerűbbé a vezetést az új Nissan LEAF e-pedáljával. A regeneratív fékrendszerrel együttműködve lehetővé teszi, hogy egyetlen pedállal vezérelje a gyorsítást és a lassítást, akár teljes állóhelyzetig.
Okos technológia, amely gondoskodik Önről Az Intelligens vészfékezési asszisztens figyelmezteti az esetleges ütközésekre, és szükség esetén fékez, az Intelligens sávelhagyás-jelzés és -megelőzés enyhén lefékezi az autót, ha kisodródik a sávból, az Intelligens automata fényszóróvezérlés pedig tompított fényszóróra vált, amikor szembe jövő autót észlel.

NISSAN FLOTTAKEZELŐ CÉGEK

A VÁLLALKOZÁSA SZOLGÁLATÁBAN

A Nissan céges flottakezelő csapata kiváló színvonalú szolgáltatást és tanácsadást, valamint járműkarbantartást biztosít flottával rendelkező ügyfeleink részére. Csapatunk elkíséri Önt a siker felé vezető úton.

CÉGKÖZPONTÚ HÁLÓZATOK

Akár egy autóval, akár egy teljes flottával rendelkezik vállalkozása, a vállalati és flottakezelési szakértőink a legkényelmesebb és legmegfelelőbb megoldást fogják kínálni Önnek.

TUDJON MEG TOVÁBBI RÉSZLETEKET

A NISSAN ÍGÉRETE ÖNNEK

Minden új Nissan LEAF-hez az Új autókra vonatkozó korlátozott garancia jár, amely 36 hónap / 100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) alapgaranciát tartalmaz, 60 hónap / 100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) hajtásláncra és elektromosjármű-rendszerre vonatkozó garanciát tartalmaz, illetve 96 hónap / 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) lítiumion-akkumulátorra vonatkozó fokozatos kapacitásvesztési garanciát*** tartalmaz.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

NISSAN FINANSZÍROZÁS

Tudjuk, hogy minden ügyfél más. Emiatt tudunk megállapodni egy személyre szabott finanszírozási megoldásban, amely megfelel az Ön helyzetének.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

A garanciális feltételekért, kérjük kattintson ide.

KAPCSOLATFELVÉTEL A SZAKÉRTŐI CSAPATUNKKAL

ITT VAGYUNK, HOGY SEGÍTSÜNK

Akár flottakezelő, akár egy kisvállalat tulajdonosa, mi biztosítjuk a megfelelő Nissan személygépkocsi vagy haszongépjármű kiválasztásához és hosszú távú üzemeltetéséhez szükséges összes információt.

KAPCSOLAT


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink