×
NISSAN ÚJ LEAF

ÚJ Nissan Leaf

100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

NISSAN LEAF®

100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL*
+ 1 800 000 FT NISSAN KEDVEZMÉNNYEL
MÁR 8 190 000 FT-TÓL

JELENTKEZZEN TESZTVEZETÉSRE


100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

ÚJ LEAF

Kezdő listaár
10 690 000 Ft

VADONATÚJ

TECHNOLÓGIÁK:

E-PEDAL ÉS A PROPILOT

TESZTVEZETÉS

SIMPLY AMAZING – MINDENNAP

ÚJ NISSAN LEAF – ZERO EMISSION

Élvezze az azonnali gyorsítás izgalmát, és eljuthat bárhová anélkül, hogy meg kellene állnia benzinért. Tapasztalja meg a vezetés intelligensebb, biztonságosabb és egyszerűbb módját, ami több magabiztosságot kölcsönöz Önnek, és lelkesedéssel tölti el. Váltson az új Nissan LEAF-re, az utakon közlekedő legfejlettebb elektromos autóra.
ÉREZZE A TISZTA TELJESÍTMÉNY IZGALMÁT

Fedezze fel az e-pedált

Gyorsítás, fékezés és teljes megállás egyetlen pedállal. Igen! Az egyszerűen használható e-pedal nem csak az új Nissan LEAF életében meghatározó. Az Önében is. Egyszerű, szórakoztató és még teljesebb vezérlést biztosít.

A SEGÍTSÉG, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ

Fedezze fel a ProPILOT rendszert

Aktiválja a Nissan ProPILOT rendszert, és az a sávon belül tartja az autót, gondoskodik a vakfoltokról, gyorsít, lassít, akár megállítja az autót a dugókban és egysávos utakon is.

TÖBBET LÁTHAT MAGA KÖRÜL

Fedezze fel a ProPILOT Park funkciót

Felejtse el a parkolást, és hagyja, hogy a ProPILOT Park elvégezze Ön helyett az egészet. Nem kell használnia a kezét vagy a lábát, csak dőljön hátra, és élvezze a látványt. A parkolást csak néznie kell az új Nissan LEAF-ben.


KÉSZÍTSE FEL ÉRZÉKEIT ÚJ ÉLMÉNYEKRE

VEZETÉS, AHOL MINDEN ELŐBBRE VISZ

A Nissan Intelligent Mobility átalakítja a kapcsolatát az autójával. Képzeljen el egy olyan autót, amelynek csak egyetlen pedálja van a gyorsításhoz, a lassításhoz és a megálláshoz, tökéletesen parkol saját magától, és segít Önt megvédeni az Ön körül felbukkanó kockázatoktól. A Nissan Intelligent Mobility funkciók széles skálájával az új Nissan LEAF a normál vezetést szenzációs utazássá formálja.


TELJESÍTMÉNY, AHOL A LEGJOBBAN SZÁMÍT

AZ ÚJ NISSAN LEAF ÖT CSILLAGOS BIZTONSÁGI ÉRTÉKELÉST KAPOTT

Az új Nissan LEAF a legmagasabb, öt csillagos értékelést kapta az Európai Új Autó Értékelő Programtól (Euro NCAP).
Ez az eredmény az új Nissan LEAF új biztonsági funkcióinak köszönhető. Ezek közé tartozik a vezetéstámogató rendszer, amely olyan technológiákat használ, mint a kamera és a radar, hogy olyan előnyöket biztosítson, mint a gyalogosfelismerés. Ezek a technológiák a Nissan elismert ProPILOT rendszerének alapját képezik a biztonságosabb és magabiztosabb vezetés érdekében.


MEGTAKARÍTÁSOK ÉS ELŐNYÖK

AZ ELEKTROMOS AUTÓRA VÁLTÁS ELŐNYEI

Ha 100%-ban elektromos autóra vált, akkor búcsút mondhat a benzinnek, és üdvözölheti az adókedvezményeket, az ösztönzőket és alacsony karbantartást, illetve az új Nissan LEAF áráért egy valóban tágas családi autót is kap.


AZ ÚJ NISSAN LEAF HATÓTÁVBŐVÍTŐ KÉSZLETE

BÁRHOVÁ LENYŰGÖZŐ MÓDON JUTHAT EL.

A feltöltés még soha nem volt ennyire gyors és egyszerű az új Nissan LEAF-fel, és az új nagy kapacitású akkumulátorcsomagjának köszönhetően egyetlen töltéssel még messzebbre juthat, mint valaha.

FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ NYILVÁNOS TÖLTŐINFRASTRUKTÚRA

Még soha nem volt gyorsabb és egyszerűbb az új Nissan LEAF-jének feltöltése útközben. Már most is van több ezer CHAdeMO-gyorstöltőpont, 2-es szintű töltőállomás, és mindennap egyre többet építenek.

FEDEZZE FEL AZ ELEKTROMOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK TÉRKÉPÉT

VILLÁM TÖLTÉS ÚTKÖZBEN

VILLÁM TÖLTÉS 20%-TÓL 80%-IG KB. 60 PERC ALATT[2]

Csatlakozzon villám töltőállomásokhoz a CHAdeMO-kábellel, és akár 80% töltést is elérhet 60 perc alatt.[2]

GYORS OTTHONI TÖLTÉS

FELTÖLTÉS 6 ÓRA ALATT A WALLBOX-AL

Teljesen feltöltheti az új Nissan LEAF-jét kevesebb mint 6 óra alatt a Nissan dupla sebességű 7 kW-os otthoni töltőjével. Ez a Nissan leggyorsabb, kifejezetten a magántulajdonban lévő elektromos autók tulajdonosai számára tervezett gyorstöltője.


MERÉSZEN ÚJ KÜLSŐ

FANTASZTIKUS FORMATERV

Megakadnak rajta a tekintetek a plüssel borított beltér kék díszítőelemeitől a lebegő tetőig, áramvonalas első részig és áttetsző kék V-motion hűtőmaszkig. Fedezze fel az új Nissan LEAF dinamikus új formavilágát.


EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT MODELLJÉT

Az eredeti Nissan tartozékokkal olyan autóvá alakíthatja az új Nissan LEAF-jét, amely minden alkalomra megfelel. Itt megtalál minden olyan stílusos, praktikus és védelmi kiegészítőt, amelyre szüksége van. Tegye egyedien merésszé és feltűnővé a LEAF-jét. Az eredeti tartozékaink biztosítják az áramvonalas suhanást.

AZ ÚJ NISSAN LEAF TARTOZÉKAI


FEDEZZE FEL AZ ÚJ NISSAN LEAFET 3D-BEN

ÚJ LETISZTULT STÍLUS

A jellegzetes LED-es fényszóróival, fekete hátsó légterelőjével és sötétített üvegeivel az ötüléses elektromos új Nissan LEAF még soha nem nézett ki ilyen jól és érződött ilyen jónak.

GÖRDÜLÉKENY TECHNOLÓGIA

ÉLŐBEN VEZETÉSHEZ KAPCSOLÓDVA

Maradjon kapcsolatban másokkal útközben is az okostelefonjának gördülékeny integrálásával és az utazási adatok testre szabható információival. Minden intelligensebb és szórakoztatóbb az új Nissan LEAF-ben.
MOBILINTEGRÁCIÓ

APPLE CARPLAY®[3] ÉS ANDROID AUTO®[3]

ÉRINTÉS NÉLKÜLI HÍVÁS

BLUETOOTH®

ZENE ÉS TÖLTÉS

USB-PORT


KULCS NÉLKÜLI AJTÓNYITÁS ÉS NYOMÓGOMBOS INDÍTÁS

Szálljon be az új Nissan LEAF-jébe, nyomja meg a gombot, és már indulhat is. Ennyire egyszerű az egész, ha a táskájában vagy a zsebében van a Nissan Intelligent Key.

ISMERJE MEG


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink