NISSAN JUKE

INTELLIGENT MOBILITY

elegáns városi crossover

MÉG TÖBB

MAGABIZTOSSÁG

IZGALOM ÉS KAPCSOLAT


VAKMERŐ, magabiztos vezetés a mindennapokban

A Nissan Intelligent Mobility technológiákat tartalmazó Nissan Juke felülír mindent, amit eddig a vezetésről gondolt. Segítségével minden manővert tudatosan és magabiztosan végezhet el, akár a városi forgalomban szeretne parkolni, akár autópályán közlekedik. A vezetést sokkal könnyebbnek fogja érezni az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a 360 fokos parkolókamera és a Biztonsági Pajzs, amely tartalmazza a sávelhagyás-jelzést, a mozgó tárgyak észlelését és a holttér-figyelő rendszert is. Ha szeret biztonságosan utazni, akkor a Nissan Juke tökéletes partnere lehet!

VEZETÉST TÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK

INTELLIGENS VEZETÉS

A Nissan Intelligent Mobility technológiáknak és a vezetést támogató funkcióknak, köztük a 2018-as Nissan Juke hátsó kamerájának és az Intelligens 360 Fokos Parkolókamerának köszönhetően a kompakt SUV minden helyzetben növeli az önbizalmát és készen áll, hogy egy lépéssel tovább vigye. Fedezze fel a magabiztosság egy új szintjét.

FELÜLRŐL LÁTHATJA, HOGY MI TÖRTÉNIK AZ AUTÓ KÖRÜL

INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

A 2018-as Nissan Juke kategóriájában egyedülálló Intelligens 360 Fokos Parkolókamerával rendelkezik, amellyel Ön mindent lát az autó körül, ami a parkolást és a manőverezést sokkal könnyebbé teszi. A rendszer négy kamerával virtuális felülnézeti képet biztosít az autójáról és annak környezetéről, valamint választható osztott képernyős első, hátsó és járdaoldali közelnézetet, amelyek segítségével magabiztosan manőverezhet, és megóvhatja a keréktárcsáit és büszkeségét is.

MOZGÓTÁRGY-ÉSZLELÉS

Akár egy bámészkodó gyalogos, akár egy elgurult bevásárlókocsi, a 2018-as Nissan Juke Intelligens 360 fokos parkolókamerája előre megjeleníti, ha valami mozog a járműve közelében, elöl, hátul vagy oldalt.

FEDEZZE FEL AZ ÖSSZES NISSAN JUKE FELSZERELTSÉGET

TÖBB VEZETÉST TÁMOGATÓ TECHNOLÓGIA, AMELY ÉBEREN FIGYEL

LÁSSON ÉS ÉRZÉKELJEN TÖBBET MAGA KÖRÜL!

A Nissan Intelligent Mobility technológiákkal minden eddiginél egyszerűbb és biztonságosabb vezetési élményben lehet része. A 360 fokos parkolókamera és a Biztonsági Pajzs lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet lássa és irányítsa az eseményeket. A kompakt SUV fejlett funkciói nyugalmat adnak, és biztonságossá teszik az utazást.

SÁVELHAGYÁS-JELZÉS

Ezzel az okos rendszerrel összpontosítani tud. Észleli, ha indexelés nélkül kezd kisodródni a sávjából, és figyelmeztet, hogy térjen vissza a saját sávjába.

SÁVELHAGYÁS-JELZÉS

HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER

INTELLIGENS AUTOMATA
FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS


HOLTTÉR-FIGYELŐ RENDSZER

A holttér-figyelő rendszerrel magabiztosan tud sávot váltani. Ez a funkció szemmel tartja a 2018-as Nissan Juke körül lévő holtteret, és figyelmeztet, ha jármű vagy motorkerékpár van a közelben.

INTELLIGENS AUTOMATA FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS

Az intelligens elülső lámpákkal és ablaktörlőkkel az esős éjszakában való vezetés nem jelent problémát. A 2018-as Nissan Juke elülső lámpái sötét esetén automatikusan bekapcsolnak, az ablaktörlők pedig szintén automatikusan elindulnak, ha esik, azok intenzitását pedig az esőhöz igazítják.


NISSAN DINAMIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER

A 2018-as Nissan Juke stabilitást, jobb irányítást, nagyobb agilitást és dinamikusabb kezelést nyújt.

A VEZETÉS FELJEBB HELYEZÉSE KARNYÚJTÁSNYIRA

A Dinamikus vezérlőrendszerrel a 2018-as Nissan Juke alkalmazkodik a vezetési stílusához. Egy gombnyomással válthat a vezetési módok között, hozzáigazíthatja a vezetési stílusát, beállíthatja a klímát és szemmel tarthatja a teljesítményt, mindezt úgy, hogy közben végzi a saját dolgát.

DINAMIKUS VEZETÉSI TECHNOLÓGIÁK, HOGY AZ UTAZÁS ZÖKKENŐMENTES LEGYEN A NISSAN JUKE-KAL

VEZESSEN ÚGY, MINT A PROFIK!

A Nissan Juke testreszabott vezetési technológiákkal segíti Önt a városi dzsungel forgatagában. Pontosan és magabiztosan segít a forgalom közben történő megállásokban és elindulásokban, a kedvenc autópálya-szakaszokon és a fekvőrendőröknél.

ÚJ TECHNOLÓGIÁK A VILÁGHOZ VALÓ KAPCSOLÓDÁSHOZ

INTELLIGENS INTEGRÁCIÓ

A 2018-as Nissan Juke fejlett funkcióival mindig kapcsolatban maradhat a világgal. Családja és az összes barátja elérhető marad ezzel az Ön számára.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink