NISSAN JUKE

BOSE® VERSION

elegáns városi crossover

BOSE® PERSONAL® EDITION

ÉLJEN A SAJÁT RITMUSÁVAL A NISSAN JUKE SEGÍTSÉGÉVEL

Érezze a ritmust.

Ugorjon be. Hagyja magát lenyűgözni a teljesen testreszabható 360°-os hangélménnyel, majd fejezze ki a saját stílusát az egyéni színkombinációval. A Nissan Juke Bose® Personal® Edition. A pillanat az Öné. Élvezze.

JÁTSZA LE KEDVENC SZÁMAIT

HAGYJA MAGÁT LENYŰGÖZNI

Szerezze meg a jegyeket a legjobb koncertre. A vezető fejtámlájába épített Bose® UltraNearfield™ hangszórók segítségével első sorból élvezheti azt, amit csak szeretne. Amennyiben mindenkinek fel akarja tekerni a hangerőt, azt egy pillanat alatt megteheti. Az Ön Nissan JUKE-ja, az Ön szabályai.

ELÜLSŐ HANGTÉR

Azt akarja érezni, hogy a banda közvetlenül Önnek énekel? Válassza a pontos elülső hangteret a hihetetlen tisztaság és mélység érdekében. Az első fejtámlában található UltraNearfield™ hangszóró a vezető számára van optimalizálva.

ÁTHATÓBB HANGTÉR

Mélyüljön el kedvenc zenéiben. Válassza ki az Ön által preferált hangbeállításokat, hogy maradéktalanul élvezhesse kedvenc dalait. Ezt megteheti a hangzás szélesebb spektrumra állításával, így sokkal áthatóbb élményben lesz része.

TELJES ELMERÜLÉS A HANGTÉRBEN

Emelje a következő szintre a hangélményét a hangtérben való teljes elmerülés élményével: mély, kiterjedt hang, amely úgy körbeöleli Önt az innovatív hangrendszernek köszönhetően, amilyen élményben eddig még nem volt része ilyen méretű autóban.


VIGYE A STÍLUSÁT AZ UTAKRA

A NISSAN JUKE TESTRESZABÁSA

Itt az idő, hogy ragyogjon. Vigyen stílust az utakra, mutassa meg a valódi arcát. A Nissan Juke Bose® Personal® Edition segítségével kifejezheti magát. Adjon hozzá egy kis színt a három díszítőelem segítségével. Az Ön útja, az Ön választása.

DOBJA FEL A DÍSZÍTŐELEMEKKEL

Legyen stílusosabb. Válasszon a lenyűgöző karosszéria színek közül, majd adjon hozzá kontrasztot a dinamikus különböző alakú díszítőelemekkel, az ENERGY NARANCSSÁRGÁTÓL A POWER KÉKEN ÁT AZ ENIGMA FEKETÉIG.

4 KÖNNYŰ LÉPÉS A NISSAN JUKE BOSE® PERSONAL® EDITION MEGSZERZÉSÉHEZ

1. LÉPÉS

VÁLASSZON KAROSSZÉRIA SZÍNT

2. LÉPÉS

VÁLASSZON A 3 SZEMÉLYRE SZABHATÓ SZÍN KÖZÜL

3. LÉPÉS

SZEREZZE MEG A BOSE® PERSONAL® HANGRENDSZERT

4. LÉPÉS

KAPJA MEG AJÁNDÉKKÉNT A BOSE® SOUNDLINK MICRO BLUETOOTH HANGSZÓRÓT


NE LEPŐDJÖN MEG, HA ÖN UTÁN FORDULNAK

Keverje a díszítőelemeket, hogy egyedi kinézetet kölcsönözzön a Nissan Juke számára.

AZ ÖNNEK VALÓ HORDOZHATÓ BOSE® HANGSZÓRÓ

Haladjon előre és folytassa a bulit. Ha megszerzi a Nissan JUKE Bose® Personal® Editiont, akkor többet kap egy autózás közbeni lenyűgöző hangélménynél. A privát ügyfeleknek exkluzív ajándékként egy külön Bose® SoundLink Micro hangszórót is biztosítunk. Hordozható, erőteljes hangzást biztosít, és megegyezik a díszítőelemek választott színével. Szerezzen egy Nissan JUKE-ot, és az Öné!

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink