×
NISSAN E-NV200 Evalia

Tulajdonságok

100% ELEKTROMOS

NISSAN E-NV200 EVALIA TULAJDONSÁGOK


LEGYEN A NISSAN E-NV200 EVALIA AZ ÉLETSTÍLUSA RÉSZE

SZINKRONIZÁLJON ÉS ILLESZKEDJEN BE

Mint minden Nissan jármű, a 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 Evalia biztosítja a legjobb kapcsolattartást, okostelefon integrációt és modern kialakítást a sima, gördülékeny és magával ragadó utazás érdekében. Szerezze meg a híreket, információkat és szórakozást a hatalmas színes érintőképernyő kijelzőjén, és élvezze az utazás első osztályú kényelmét.

A CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÚ NISSAN E-NV200 EVALIA CSALÁDI AUTÓ

INTUITÍV TECHNOLÓGIÁK

A továbbfejlesztett fedélzeti rendszerrel és az intuitív kezelőfelülettel a Nissan e-NV200 Evalia kimagasló vezetési élményt nyújt. Szinkronizálja az okostelefonját, hogy hívásokat kezdeményezzen, és elérje az alkalmazásait az érintőképernyő vagy a hangfelismerő segítségével, valamint távolról kezelje az elektromos furgonját a csúcstechnológiával.

TÁVVEZÉRELT FELÜGYELET

NISSAN ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

A NissanConnect EV egy továbbfejlesztett alkalmazás, amely Bluetooth-on keresztül összekapcsolja az autó rendszerét az okostelefonjával. Ennek köszönhetően Ön távolról elindíthatja elektromos járműve töltését, előre beállíthatja a légkondicionálást, útvonalat tervezhet, valamint ellenőrizheti, hogy az út során hol talál töltőállomást. Soha nem volt egyszerűbb.

HATÉKONY NAVIGÁCIÓ

Mindig válassza a leggyorsabb útvonalat, és kerülje el a dugókat. A GPS integráció, 3D-s térképek, a hasznos helyek és az élő forgalmi információk segítségével a Nissan e-NV200 Evaliával minimális késéssel és stresszeléssel juthat el bárhova.

USB-BEMENET ÉS BLUETOOTH

A Nissan e-NV200 Evalia Bluetooth-rendszerével kihangosítva tudja lebonyolítani a hívásokat. Az USB-csatlakozónak köszönhetően pedig csatlakoztathatja MP3-lejátszóját vagy egyéb kompatibilis eszközét, így útközben sem kell lemondania a zenehallgatásról.


TALÁLJON NYUGALMAT A NISSAN E-NV200 EVALIÁBAN

KÉNYELEM ÉS KOMFORT

Legyen a hátralévő út rövid vagy hosszú, a Nissan e-NV200 Evalia élvezetessé teszi. A rengeteg kényelmi funkcióval, köztük a fűtött ülésekkel, automatikus sebességtartással és a kényelmes tárolóhelyekkel nem akarja majd, hogy véget érjen az út.

NISSAN INTELLIGENS KULCS: CSAK EGY GOMBNYOMÁS

A Nissan Intelligens kulcs segítségével lezárhatja és feloldhatja a Nissan e-NV200 Evaliát anélkül, hogy elővenné a kulcsot a táskájából vagy zsebéből. Be is állíthatja, hogy távolról aktiválja a klímaberendezést. Az iskolába menet a heti bevásárlás és más feladatok könnyűek lesznek, mivel nem kell időt pazarolnia a kulcs keresgélésére – különösen, ha mindkét keze tele van.

KLÍMABERENDEZÉS: ŐRZI A HÜVŐSSÉGET ÉS A MELEGET IS

A Nissan e-NV200 Evalia légkondicionáló rendszerének köszönhetően élvezheti a hűs felfrissülést a nyári napokon, a hideg napokon pedig villámgyorsan meleget kínál. Ha a volán mögött ül, a vezetőfülke megfelelő hőmérséklete nagyon sokat számít.

Fűtött elülső ülések- és kormánykerék

A fűtött elülső ülésekkel- és kormánykerékkel a Nissan e-NV200 Evaliába örömmel száll be a hideg téli hónapokban.

Sebességtartó automatika

Automatikus sebességtartással és sebességkorlátozással van felszerelve, hogy a sebességhatáron belül tartsa és hosszabb utakon könnyebb vezetést kínáljon, a 100%-ban elektromos e-NV200 Evalia minden túrát egy simább utazássá varázsol.


NISSAN E-NV200 EVALIA RAKTÉR- ÉS TÁRHELYRUGALMASSÁG

VÁLASSZA A KÉNYELMET

Az élet könnyebbé tétele érdekében a Nissan e-NV200 elektromos családi autó minden tárhelyet biztosít, amely az aktív családi életéhez szükséges. Az oldalsó asztalok, ajtózsebek, rejtett tárolórekeszek és rugalmas helyek a csomagoknak – mindenre van hely.

CSOMAGTÉR HÉT ÜLÉS MELLETT

Az utasokkal teli autó csomagokkal együtt problémát okozhat, ha nem a 7 üléses Nissan e-NV200 Evaliát választja. Amennyiben mind a 7 ülés foglalt, még akkor is van hely két nagy bőröndre a hátsó ülések mögött – vagy akár ötre is, ha lehajtja azokat.

ASZTALHOZ!

A Nissan e-NV200 Evalia elektromos személyszállító második üléssorában ülő utasok értékelni fogják az első ülések hátulján lévő lehajtható asztalokat beépített pohártartókkal.

NEM CSAK A KESZTYŰKNEK

A Nissan e-NV200 Evalia kesztyűtartója és a középkonzol fölött kialakított tálcája kiválóan alkalmas a család mindennapi apróságainak egy helyen történő tárolására, főleg Önnek, a kesztyűtartóban lévő titkos rekesszel.

MINDIG KÉZNÉL

Az első ajtókon található merev zsebeknek köszönhetően mindig rendet tarthat az Nissan e-NV200 Evaliában, és a fontos dolgok mindig kéznél lesznek.
Hogy megismerje az egyes felszereltségek elérhető funkcióit és opcióit, valamint a Nissan e-NV200 Evalia árait, látogassa meg a Felszereltségek oldalt.

NISSAN E-NV200 EVALIA BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK

AZ ELEKTROMOS CSALÁDI AUTÓ, AMELY GONDOSKODIK ÖNRŐL

A 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 Evalia a biztonságot teljes körű megközelítésben kezeli, amely minden általunk készített autó tervezését és fejlesztését áthatja. Mi így gondoskodunk Önről és az Ön szeretteiről.

A TOLATÓKAMERA TELJES KÖRŰ KÉPET BIZTOSÍT

A Nissan e-NV200 Evalia színes tolatókamerájával könnyedén beférhet a kis parkolóhelyekre és rakodóterekre. Segítségével a műszerfali kijelzőn láthatja a jármű mögötti területet, ráadásul a tökéletes parkolás érdekében az eszköz terelővonalakat is bejelöl.

KONTROLLÁLT FÉKEZÉS

Köszönhetően a Nissan e-NV200 Evaliának A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) a legélesebb helyzetekben is magabiztos és biztonságos fékezést tesz lehetővé. Az Elektronikus fékerőeloszlás (EBD) elölről hátulra helyezi a fékezőerőt, hogy maximális vezérlést biztosítson megálláskor.

4 TÁRCSAFÉK ÉS FÉKRÁSEGÍTŐ

Hogy bárhol biztonságosan meg tudjon állni, az e-NV200 Evalia mind a négy kerekén szellőztetett tárcsafék van. Csakúgy, mint az ABS, a fékrásegítő rendszer érzékeli a vészfékezést, és nagyobb fékerőt fejt ki.


Az irányítás mindig az Ön kezében van

A 100%-ban elektromos e-NV200 Evalia a Dinamikus menetstabilizáló rendszert is biztosítja, amely folyamatosan megfigyeli a kormányozást és a fékezést, érzékeli a túlkormányozottságot és alulkormányozottságot, csökkenti a motorsebességet és fékez bizonyos kerekekkel, hogy váratlan események esetén biztonságban legyen.

LÉGZSÁK TECHNOLÓGIA BEÉPÍTETT VÉDELEM

A 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 Evalia 6 légzsákkal van felszerelve baleset esetére.

keréknyomás-ellenőrző rendszer

A Nissan e-NV200 Evalia keréknyomás-ellenőrző rendszere (TPMS) világít, ha alacsony a nyomás egy kerékben. Segít a nyomást a megfelelő szinten tartani a biztonságos, hatékony vezetés érdekében.

Biztonsággal – biztonságban

A Nissan e-NV200 Evalia úgy lett tervezve, hogy Ön és családja biztonságban legyenek. Az indításgátló megakadályozza, hogy illetéktelenek vezethessék az autót. Ha nincs jelen elektronikus kódolású kulcs, a motor kikapcsol.


AZ IDEÁLIS ELEKTROMOS AUTÓ A CSALÁD SZÁMÁRA

OKOS KIALAKÍTÁS

Kompakt kívül, tágas belül, valamint eszméletlen sokoldalú – a Nissan e-NV200 Evalia az ideális családi autó, amellyel zéró károsanyag kibocsátással utazhat a városban. Tiszta, okos, stílusos és hatékony, minden utast büszkévé tesz.