×
NISSAN E-NV200 Evalia

Műszaki információk

100% ELEKTROMOS


AZ ELEKTROMOS AUTÓ, AMELY ALKALMAZKODIK ÖNHÖZ

RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ

A számos módon lehajtható, akár 7 üléssel rendelkező Nissan e-NV200 belső tér olyan, amilyennek Ön szeretné. Hajtson le egy vagy két ülést, hogy több hely legyen a csomagoknak, vagy fordítson előre egy egész sort vízszintesen vagy függőlegesen, hogy testreszabja a férőhelyet. A Nissan e-NV200 Evalia minden igényt kielégít.

KÖNNYED ÉS PRAKTIKUS

AZ UNIVERZÁLIS NISSAN E-NV200 BELSŐ TÉR

Konfigurálja a Nissan e-NV200 Evalia belső terét egyetlen mozdulattal. Az akár 1,36 m magassággal és a 2,80 m hosszal minden formájú és méretű csomaggal elbánik. Pakolja be az árukat, vagy az utasokat a holmijukkal együtt – a Nissan e-NV200 Evalia rugalmas.

ISMERJE MEG A 100%-BAN ELEKTROMOS NISSAN E-NV200 EVALIA KAPACITÁSÁT

AGILIS ÉS SOKOLDALÚ

Rengeteg mozgástér van a Nissan e-NV200 Evaliában. Álljon fel, és nyújtózzon ki. Tegye be a csomagokat oszlopokba vagy faltól falig – bírja a súlyt.
A – FALTÓL FALIG

1,50 M

B – HÁTSÓ RAKODÁSI MAGASSÁG

524 MM

C – HELY A FELÁLLÁSHOZ

1,36 M

MAXIMÁLIS RAKSÚLY

658 KG

(VERZIÓTÓL FÜGGŐEN)


TEKINTSE MEG A NISSAN E-NV200 MÉRETEIT

HATALMAS BELÜL, KOMPAKT KÍVÜL

Köszönhetően a kompakt külső méreteknek és a tágas belső méreteknek, a Nissan e-NV200 Evalia elektromos családi autó minden szempontból tökéletes. A pontosan jó hossz és szélességnek köszönhetően könnyen körbe tudja járni a várost.

SZŰK FORDULÓKÖR

A 11,1 m-es szűk fordulókörrel a Nissan e-NV200 Evaliával gyerekjáték ki- és behajtani a szűk városi utcákba. Vigye el a gyerekeket, menjen el vásárolni, és érjen el a következő megállójához egy pillanat alatt. A Nissan e-NV200 Evalia olyan gyors, mint egy családi ferdehátú.

VEZESSEN KÖNNYEDÉN A VÁROSKÖZPONTBAN

A városi útvesztő gyerekjáték a Nissan e-NV200 Evalia elektromos családi autóval, ami imádja a várost. Tolasson, forduljon meg, férjen be és ki... nincs túl szűk utca, a parkolás pedig könnyű, még a városközpontban is. Mindez nulla károsanyag kibocsátás mellett.