×
NISSAN E-NV200 Evalia

Megtakarítások és előnyök

100% ELEKTROMOS

MEGTAKARÍTÁSOK ÉS ELŐNYÖK


MILYEN ELŐNYEI VANNAK A 100%-BAN ELEKTROMOS AUTÓKNAK?

TEGYEN SZERT TÖBBRE, KÖLTSÖN KEVESEBBET

A Nissan e-NV200 Evalia egyszerre minimalizálja a járműve széndioxid-lábnyomát és az üzemeltetése költségeit. Elektromos járművel sokkal kevesebbet költ üzemanyagra, és a kevesebb mozgó alkatrésznek köszönhetően a karbantartásra is kevesebbet fog költeni. Mivel vezetés közben zéró károsanyagot bocsát ki, a Nissan e-NV200-al védi a környezetet. Hozzátesz az okosabb, környezetbarátabb és sokkal fenntarthatóbb életmódhoz.
MINIMALIZÁLJA A KÖRNYEZETI HATÁSÁT

ZÉRÓ KÁROSANYAG KIBOCSÁTÁS VEZETÉS KÖZBEN

Az Ön és gyermekei számára fenntartható jövő felé vezető út itt kezdődik, a Nissan e-NV200 Evalia elektromos családi autóval. A Nissan e-NV200 40 kWh-s akkumulátorkapacitásnak köszönhetően úgy navigálhat a bolygón, amelyen élünk, hogy zéró káros anyagot bocsát ki. Élvezze a friss levegőt!

NISSAN E-NV200 FENNTARTÁSI KÖLTSÉG

Az elektromos költségek sokkal alacsonyabbak, mint a benzin- és dízelköltségek, és a Nissan e-NV200 Evalia 40 kWh-s akkumulátorméretének köszönhetően egy töltéssel tovább juthat, mint eddig bármikor, valamint minden nap spórolhat. Ha figyelembe veszi az elektromos autókhoz járó állami ösztönzéseket, például a forgalmi díj adómentességet vagy a regisztrációs adómentességet, akkor láthatja, hogy miért ez a nyerő.

NISSAN E-NV200 KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK

A Nissan e-NV200 Evaliával nem lesz több motorolaj csere, beállítás vagy környezetvédelmi vizsgálat. Az elektromos autók vezetéséhez járó számos juttatás és ösztönzés miatt ez egy komoly nyereményekkel járó befektetés.


HASZNÁLJA KI A FELVILLANYOZÓ KEDVEZMÉNYEKET

AZ OKOS VÁLASZTÁS BÓNUSZT ÉRDEMEL

Az alacsony fenntartási költségek mellett egyre több kedvezmény jár az elektromos autózásért, így egyre inkább megéri az e-NV200 Evalia.
ÁLLAMI ÖSZTÖNZŐK

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS

Az elektromos autót vásárlók jelentős állami kedvezményben részesülhetnek. Ezen felül a legtöbb városban ingyenes parkolási lehetőséget biztosít a zöld rendszám, továbbá 0 Ft a regisztrációs adó illetve cégek egyéb adókedvezményekre jogosultak (cégautó adó, gépjármű adó, TAO stb).

A NISSAN ÍGÉRETE

KAPJON MÉG TÖBBET A NISSAN E-NV200 EVALIA ÁRÁÉRT

Azt szeretnénk, hogy Ön mindig meg legyen elégedve az új 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 Evalia minőségével és teljesítményével. Bármit is csinálunk, mindig az Ön igényeit tartjuk szem előtt, és elkötelezettjei vagyunk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást és utólagos szervizt biztosítsuk időbeli korlátozás nélkül. Ez a mi ígéretünk.

8 ÉV / 160 000 KM – NISSAN E-NV200 AKKUMULÁTOR KAPACITÁS GARANCIA

A Nissannál mindenre, amit Önért és a családjáért teszünk, garancia vonatkozik. A Nissan e-NV200 Evalia akkumulátorkapacitása 8 évig/ 160 000 km-ig van fedezve. A részleteket tudja meg a Nissan márkakereskedőjétől. A jármű alapgaranciája 3 év vagy 100 000 km, ugyanakkor 5 év vagy 100 000 km garancia jár az elektromosautó- (EV) rendszer alkaltrészekre.


E-NV200 EV RENDSZER GARANCIA: MIRE VONATKOZIK?

A magabiztosságunk nem rendül meg a Nissan e-NV200 EVALIA akkumulátorának élettartamában. Az elektromosautó- (EV) rendszerre vonatkozó 5 éves / 100 000 km-es garancia tartalmazza (de azokra nem korlátozva) a motort, az inverteregységet, a VCM-et, az osztóművet, a DC/DC-átalakítót, a beépített töltőt, a beépített töltőcsatlakozót és a gyorstöltőkábelt.

AKKUMULÁTOR MINŐSÉGI GARANCIÁJA

ÖN egy biztosan működő akkumulátort szeretne. A NISSAN kicseréli a 9 sáv (a 12-ből) alatti kapacitású akkumulátor egyes moduljait a garanciális időszakon belül, hogy újra legalább 9 sáv legyen látható. A sávok bármikor ellenőrizhetőek a műszerfalon.

FOLYAMATOS EV ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

ÖN nyugalmat szeretne a minőségi szervizünktől, hogy még tovább jusson. Amennyiben nálunk szervizelteti az elektromos autóját, a NISSAN minden alkalommal országúti segélyszolgálatot biztosít Önnek díjmentesen.