×
NISSAN E-NV200 Evalia

Intelligent Mobility

100% ELEKTROMOS

MÉG TÖBB MAGABIZTOSSÁG, IZGALOM ÉS KAPCSOLAT

Vezessen magabiztosan a mindennapokban

Legyen szó városi vagy országúti autózásról, vagy akár parkolásról, az e-NV200 Evaliával kihasználhatja a Nissan Intelligent Mobility által biztosított elektromos teljesítmény és kapcsolati szolgáltatások előnyeit. Mindent könnyebbé és élvezhetőbbé tesz.

ÉREZZE A 100%-BAN ELEKTROMOS MEGHAJTÁS EREJÉT

INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY

Az azonnali nyomatékkal induláskor, a sima, halk és könnyed haladással és a zéró kibocsátással a 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 Evaliával minden vezetés felpezsdítő.

A 100%-BAN ELEKTROMOS NISSAN E-NV200 EVALIA HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI

NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

A Nissan e-NV200 Evalia egy teljes 7 üléses elektromos autó az okosabb, környezetbarátabb és fenntarthatóbb életmód érdekében. Váltson a 100%-ban elektromos autóra, és mondjon búcsút a benzin, dízel és éves útadó számláknak, és élvezze az állami ösztönzőket, alacsonyabb karbantartási költségeket, valamint a tágas, sokoldalú családi autót.

INDULJON EL AZ AZONNALI NYOMATÉKKAL, ELEKTROMOS ERŐVEL

A 100%-os nyomatékkal és a 109 lóerővel a Nissan e-NV200 Evalia gyorsulása azonnali, teljesítménye pedig meglepően jó. Az alacsony súlypontja egy könnyed, biztonságos kezelést nyújt, és segítségével a kanyarokat simán és csendesen veheti be az üdítő vezetés érdekében.

HIHETETLEN JÓ ALACSONY SÚLYPONT

A padlóba integrált akkumulátornak köszönhetően a Nissan e-NV200 Evalia elektromos autók és furgonok súlypontja alacsonyan van, ami javítja az úttartást. Ennek a kialakításnak köszönhetően az akkumulátor nem vesz el a Nissan e-NV200 Evalia kategóriájában kiemelkedő méretű rakteréből.


AUTÓ A HÁLÓZATRA

Az autó a hálózatra (V2G) technológiával a Nissan e-NV200 akkumulátorában tárolt energiát a háztartásában használhatja fel. A V2G technológia lehetővé teszi, hogy éjszaka töltse a továbbfejlesztett Nissan e-NV200 Evalia akkumulátorát, amit nappal energiaforrásként használhat, hogy elkerülje a fogyasztást a csúcsidőben.

Nissan e-nv200 evalia kapcsolattartás

Nissanconnect ev

A NissanConnect EV rendszerrel megtervezheti útját a töltőpontokhoz, hogy optimalizálja a napját, valamint a nagy érintőképernyő vagy hangfelismerés segítségével elérheti a töltési pontokat, a navigációt, a kommunikációt és szórakozást.

Nissan online szolgáltatások

Szinkronizálja az okostelefonját a rendszerrel a NissanConnect EV alkalmazáson keresztül, hogy aktiválja a töltést, beállítsa a légkondicionálást vagy távolról megtervezze az útját, beleértve az útbaeső töltési pontokat is. Sokkal egyszerűbbé teszi az életet.