×
NISSAN E-NV200 Evalia

Hatótáv és töltési módok

100% ELEKTROMOS

HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS


FEDEZZE FEL A NISSAN E-NV200 HATÓTÁVOLSÁGÁT

JUSSON MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE

Köszönhetően a Nissan e-NV200 40 kWh-s akkumulátor kapacitásnak, egy töltéssel már 200 km távolságot vezethet kombinált körülmények alatt és 301 km távolságot városi körülmények* között – ez 60%-al több, mint az előző akkumulátor generációval. Kombinálja a B módot és ECO módot, hogy a legtöbbet kihozza a Nissan e-NV200 Evalia elektromos családi autóból, amely elviszi és vissza is hozza, de sokkal kevesebbért. *WLTP homologizáció
VEGYES HATÓTÁV

200 KM

WLTP HOMOLOGIZÁCIÓ

BŐVÍTETT HATÓTÁV

VÁROSI HATÓTÁV

301 KM

WLTP HOMOLOGIZÁCIÓ


B ÜZEMMÓD HASZNÁLJA KI AZ ÚJ NISSAN E-NV200 EVALIA HATÓTÁVJÁT

Aktiválja a B üzemmódot, hogy kihasználja a Nissan e-NV200 Evalia 40 kWh-s hatótávját. Ez a mód agresszívebb visszatápláló fékezést biztosít úgy, hogy a meghajtás teljesítményének feláldozása nélkül tölti az akkumulátort.

ECO ÜZEMMÓD: SPÓROLJON ENERGIÁT AZ ÚTON

Aktiválja az ECO módot, hogy korlátozza a motorteljesítményt gyorsítás közben, és spóroljon a Nissan e-NV200 Evalia 40 kWh-s akkumulátorjának kapacitásán. A kis simítások sokkal tovább vihetik.


ÚJ NISSAN E-NV200 EVALIA AKKUMULÁTOR FEJLESZTÉS

FELTURBÓZOTT VEZETÉS

Készüljön fel, kilométerekkel tovább jut. A 40 kWh-s akkumulátorral felszerelt Nissan e-NV200 Evalia egy töltéssel bejárja az egész várost. Kedzje a napot teljesen feltöltött akkumulátorral, és fuvarozza az egész családot. A Nissan e-NV200 Evalia elektromos családi autó a hétköznapi vezetést új dimenziókba emeli.

NISSAN E-NV200 40 KWH AKKUMULÁTOR

Meg fog lepődni, hogy hány kilómétert megtehet egy töltéssel a 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 Evaliával. A Nissan e-NV200 40 kWh akkumulátora több energiát tárol, hatékonyabb, és nem foglal el több helyet.
GARANTÁLT TELJESÍTMÉNY

3 ÉV ALAPGARANCIA A JÁRMŰRE, UGYANAKKOR 5 ÉV GARANCIA AZ ELEKTROMOSAUTÓ (EV) RENDSZER ALKATRÉSZEKRE / 8 ÉV GARANCIA AZ AKKUMULÁTORRA

A Nissannál mindenre, amit Önért és a családjáért teszünk, garancia vonatkozik. Csakúgy mint az új Nissan LEAF, a Nissan e-NV200 Evalia családi autó is számos garanciával jár. A 40 kWh-s akkumulátorral rendelkező Nissan e-NV200-ra is 5 éves vagy 100 000 kilométeres garancia vonatkozik az elektromos rendszer hajtáselemeire, illetve 8 év vagy 160 000 kilométeres garancia vonatkozik az tervezett akkumulátorkapacitásra. A részletekről érdeklődjön a Nissan-márkakereskedőknél.

TÖLTSE FEL A 100%-BAN ELEKTROMOS NISSAN E-NV200-AT OTTHON VAGY ÚT KÖZBEN

JUSSON EL A-BÓL B-BE KÖNNYEDÉN

A 3 töltési módnak köszönhetően a Nissan e-NV200 Evalia elektromos családi autóval az egész út stresszmentes. Töltse fel otthon alvás közben, majd álljon meg az Európában található 5800 gyorstöltőpont egyikén. A Nissan e-NV200 Evalia töltési idejével a feltöltés gyors és könnyű.
80%-IG 60 PERC ALATT

VILLÁMTÖLTŐ**

7 ÉS FÉL ÓRA

WALLBOX (FALI TÖLTŐ)

21 ÉS FÉL ÓRA

OTTHONI KONNEKTOR


KB. 60 PERCTŐL – VILLÁMTÖLTÉS**

Akár 80%-os töltöttség érhető el 60 perc alatt. A villámtöltés kínálja a leggyorsabb töltési módot a 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 Evalia számára, valamint azt, hogy tovább az úton lehessen. Csatlakoztassa a legközelebbi út menti szervizállomáson, a nemzeti töltőhálózat folyamatosan bővül.

7 ÉS FÉL ÓRÁTÓL – OTTHONI TÖLTÉS VAGY NYILVÁNOS TÖLTÉS

A 100%-ban elektromos Nissan e-NV200-at 2 további módon töltheti: használja a wallboxot, amellyel 7 és fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést a 6,6 kW-os fedélzeti töltőnek köszönhetően, vagy töltse konnektorból, amellyel 21 és fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést.


TÖLTSE AZ ELEKTROMOS CSALÁDI AUTÓT MENET KÖZBEN

TERVEZZE MEG UTAZÁSÁT

Mivel napról napra egyre több elektromos töltőpont van, az elektromos jármű töltése út közben is könnyű. Európa szerte több 10 000 töltőhelyet talál, és kb. 5800 villámtöltőt. Tekintse meg a térképet, igyon egy kávét, és élvezze a pillanatot.

A VEZETÉSI ESZKÖZÖK MINDIG KÉZNÉL VANNAK

MEGKÖNNYÍTI AZ ÉLETÉT

A gombnyomásra történő eszközökkel a Nissan e-NV200 Evalia elektromos családi autóval az élet az utakon egyszerű és könnyű. Tervezze meg az utazását a térképen, keresse meg az összes töltőállomást útközben.

NissanConnect EV

A NissanConnect segítségével a navigációs információk mindig kéznél vannak. Köszönhetően a felhasználóbarát és ergonomikus TFT képernyőnek, a 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 Evalia tisztán és gördülékenyen elviszi a céljához.

Nissan online szolgáltatások

A fedélzeti online szolgáltatásokat okostelefonján a NissanConnect EV alkalmazás használatával érheti el, hogy megtudjon mindent a járművéről, beleértve a töltési állapotot és az energiahasználatot.