NISSAN E-NV200 Evalia

Nissan E-NV200 Evalia

100% ELEKTROMOS, 100% CSALÁDI

ÚJ 100% ELEKTROMOS

NISSAN E-NV200 EVALIA,

MÉG MESSZEBBRE JUT

VELE


FEDEZZE FEL A NISSAN E-NV200 EVALIÁT – A 7 ÜLÉSES, 100% ELEKTROMOS AUTÓT

100% ELEKTROMOS, 100% CSALÁDI

E-NV200 Evalia

Kezdő listaár
12 800 000 Ft

A NISSAN E-NV200 EVALIA ÁTTEKINTÉSE

100% ELEKTROMOS

ÚJ 40 KWH-S AKKUMULÁTORRAL

MEGNÖVELT HATÓTÁV

200 KM-TŐL AKÁR 301 KM-IG (KOMBINÁLT ÉS VÁROSI WLTP)

GYORSTÖLTÉSI FUNKCIÓ

AKÁR 80%-OS TÖLTÉS 40–60 PERC ALATT*

*A tényleges töltési idő több tényező függvénye, mint pl. a gyorstöltő típusa és állapota, az akkumulátor mérete, valamint a környezet és az akkumulátor hőmérséklete a töltési ponton.

SOKOLDALÚSÁG

AKÁR 7 ÜLÉS


NISSAN E-NV200 EVALIA: A 100% ELEKTROMOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ AKÁR 7 ÜLÉSSEL

SOKOLDALÚ, GAZDASÁGOS, 100% ELEKTROMOS

A kompakt, sokoldalú és kiválóan felszerelt, akár hét személyt szállítani képes Nissan e-NV200 Evalia ideális városi jármű Önnek és családja számára. 100% elektromos, új, nagyobb hatótávolságú, 40 kWh-s akkumulátorral – pénzt takaríthat meg az üzemeltetési költségeken, és tényleg szinte bárhová eljuthat vele.
GARANTÁLT TELJESÍTMÉNY

5 ÉV GARANCIA A JÁRMŰRE / 8 ÉV GARANCIA AZ AKKUMULÁTORRA

A Nissannál mindenre, amit Önért és a családjáért teszünk, garancia vonatkozik.


Akár az új Nissan LEAF-re, az új 40 kWh-s akkumulátorral rendelkező Nissan e-NV200 Evaliára is 5 éves vagy 100 000 kilométeres garancia vonatkozik, illetve 8 év vagy 160 000 kilométeres garancia vonatkozik az akkumulátorkapacitásra. A részletekről érdeklődjön a Nissan-márkakereskedőknél.

SZÁMOLJA ÖSSZE A MEGTAKARÍTÁSAIT

VEZESSEN TELJESEN ELEKTROMOS JÁRMŰVET, ÉS TAKARÍTSON MEG TÖBBET

Hasonlóan mint az új Nissan LEAF, új 40 kWh-s akkumulátorának köszönhetően a Nissan e-NV200 még nagyobb hatótávot kínál, mint valaha. Kezdje a napot teljes töltéssel, ami akár 301 km-es hatótávot biztosít városi körülmények közt, és kevesebbe kerül, mint ugyanez egy dízel- vagy benzines furgonnal. Ezenfelül nincs szükség motor karbantartásra és olajcserékre, mely pénzt és időt takarít meg Önnek.

1,5 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁS

PLUG-IN AUTÓKRA VONATKOZÓ KEDVEZMÉNY

Az alacsony üzemben tartási költségek mellett kihasználhatja az elektromos autókhoz járó pénzbeli előnyöket is. Magyarországon állami támogatásban részesülnek a 100% elektromos járművek vásárlói. A Nissan e-NV200-hoz akár 1,5 millió forintos kedvezmény jár.


INTELLIGENSEBB ÉS KÖRNYEZETBARÁTABB VEZETÉS

INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY

A Nissan Intelligent Mobility megváltoztatja azt, amit eddig a vezetésről gondolt, valamint magabiztosabb és izgalmasabb utazást kínál online kapcsolat mellett. Akár az új Nissan LEAF akkumulátorával megegyező 40 kWh-s akkumulátorral rendelkező Nissan e-NV200 Evalia kiváló példa az intelligens teljesítményre, ami bizonyíték arra, hogy a 100% elektromos meghajtás egyszerre lehet gördülékeny, praktikus és családbarát. A könnyen teljesíthető 200 km-es hatótávval és a több töltési móddal ezzel a 7 üléses furgonnal biztonságosan és takarékosan közlekedhet a városban és azon kívül is.
40 PERCTŐL

VILLÁMTÖLTÉS

Akár 80%-os töltöttség érhető el 40–60 perc alatt.* A villámtöltés kínálja a leggyorsabb töltési módot, valamint azt, hogy tovább az úton lehessen. Csatlakoztassa a legközelebbi út menti töltőállomáson vagy Nissan-márkakereskedőnél: a CHAdeMO töltőhálózat folyamatosan bővül.


*A tényleges töltési idő több tényező függvénye, mint pl. a gyorstöltő típusa és állapota, az akkumulátor mérete, valamint a környezet és az akkumulátor hőmérséklete a töltési ponton.

7 ÉS FÉL ÓRÁTÓL

OTTHONI TÖLTŐ ÉS NYILVÁNOS ÁLLOMÁS

A Nissan e-NV200 Evalia családi furgont 2 módon töltheti otthonról: használja a fali töltőt, amellyel 7 és fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést a 6,6 kW-os fedélzeti töltőnek köszönhetően, vagy töltse konnektorból, amellyel megközelítőleg 21 és fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést.


VILLÁMTÖLTŐ

WALLBOX (FALI TÖLTŐ)

OTTHONI KONNEKTOR


EGYSZERŰEN MEGTALÁLHATJA A KÖVETKEZŐ TÖLTŐT

EGY FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ INFRASTRUKTÚRA

Minden nap egyre több elektromosautó-töltőállomást talál az utak mentén. Hazánkban szinte napról napra több töltőállomás található, az utak mentén és Nissan-márkakereskedőknél. Tekintse meg a térképet, és keresse meg az Önhöz legközelebbi töltőállomást.

KOMPAKT, FÜRGE ÉS ELVÉGZI A FELADATOT

FORMATERV ÉS SOKOLDALÚSÁG

A hatalmas beltérrel és kompakt külső méretekkel a Nissan e-NV200 Evalia 5–7 személy szállítását biztosítja egy csapotthátú autó mozgékonysága mellett. Soha nem túl hosszú, soha nem túl széles: a keskeny utcák és a parkolás nem jelentenek gondot.
6 INDOK AMELLETT, MIÉRT ÉRDEMES A NISSAN E-NV200-AT VÁLASZTANIA

OTT NAGY, AHOL SZÁMÍT. A 100% ELEKTROMOS CSALÁDI AUTÓ AKÁR 7 ÜLÉSSEL.

SZEMÉLYES KÉNYELEM MINDEN SORBAN

FORMATERVEZETT VÁLTÓGOMB


NISSANCONNECT EV – TERVEZZE MEG UTAZÁSÁT

IGÉNYEI SZERINT ALAKÍTHATJA. TÖBB BELSŐ KONFIGURÁCIÓ.

RUGALMAS ÉS SOKOLDALÚ. KÖNNYEN ELÉRHETŐ RAKODÁSI MAGASSÁG.


EMBEREK ÉS CSOMAGOK, ELEGENDŐ HELY MINDKETTŐ SZÁMÁRA

Az egész családot és csomagjaikat elszállítani képes Nissan e-NV200 Evalia 7 üléses elektromos családi autót Önnek tervezték.

2 ÜLÉS

2940L

RAKODÓTÉR

3 ÜLÉS AKÁR

1,30M

RAKODÁSI MAGASSÁG

4 ÜLÉS AKÁR

2,80M

RAKODÁSI HOSSZ

5 ÜLÉS

2110L

RAKODÓTÉR

6 ÜLÉS

1550L

RAKODÓTÉR

7 ÜLÉS

870L

A TETŐIG (443 L-ES RAKTÉR A PLATÓBORÍTÁS ALATT)


EGYSZERŰ CSATLAKOZÁS A CSALÁDOK SZÁMÁRA ÚTKÖZBEN

GÖRDÜLÉKENY TECHNOLÓGIA

Szinkronizálja mobilját a Nissan e-NV200 Evaliával, tartsa a kapcsolatot útközben a Nissan e-NV200 NissanConnect EV navigációs rendszerrel, és a navigációs kijelzővel szabja testre az utazás minden részletét.

A fedélzeti online szolgáltatás a NissanConnect EV alkalmazással együttműködve minden információt a rendelkezésére bocsát, beleértve a töltési állapotot és energiafelhasználást.

A NissanConnect EV-vel a navigációs információk mindig kéznél vannak. Ezenfelül az új formatervezésű színes TFT-képernyővel a Nissan e-NV200 elektromos kisbusz gördülékenyen elvezeti az úti céljához.


VIDEÓ


NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁSÚ MODELLEK

ISMERJE MEG AZ ELEKTROMOS AUTÓK CSALÁDJÁT

VÁLASSZON AUTÓT AZ ELEKTROMOS AUTÓK CSALÁDJÁBÓL, ÉS VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK LEGJOBBAN MEGFELELŐ KIEGÉSZÍTŐKET. A RÉSZLETES ÁRKÉPZÉSI INFORMÁCIÓKAT AZ ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK OLDALON TALÁLJA MEG.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink