NISSAN 370Z

Tulajdonságok

a legendás z kollekció legújabb tagja

TECHNOLÓGIA

MARADJON KAPCSOLATBAN!

A Nissan 370Z Coupé a sportkupé nyers megjelenését ötvözi a legújabb technológiával.

MÉG A TECHNOLÓGIA IS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ

A tudás minden; ezért van az, hogy a Nissan integrált navigációs rendszere révén Ön folyamatosan egy lépéssel megelőzi a többieket. 9,3 GB-os merevlemezes zenei tárhelyével, 7"-os érintőképernyőjével és hangfelismerésével hét nyelven, nagy felbontású 3D-s térképeket kínál 20 európai nagyvárosról és forgalomfrissítésről, és mindezt valós időben.

NYOMÓGOMBOS INDÍTÁS

Mostantól fogva pedig soha nem kell elővennie a kulcsokat a zsebéből vagy a táskájából. Úgy tervezték, hogy a Nissan Intelligens kulcsával együttműködjön, ezzel a versenyautókban használatos gombbal a Nissan 370Z könnyen indítható, illetve leállítható. Az indításhoz csak nyomja meg a gombot, miközben lábát a féken tartja. Nyomja meg még egyszer, és a motor kikapcsol.

NISSAN INTELLIGENS KULCS

A Nissan Intelligens kulcs érzékeli, hogy Ön a kocsihoz közelít, majd a kilicsnen lévő gomb megnyomásával nyitható a központi zár. Amint beszállt, a motort anélkül indíthatja el, hogy be kellene tennie a slusszkulcsot a gyújtáskapcsolóba.BOSE HANGRENDSZER

A Nissan 370Z velőtrázó kipufogóhangja szó szerint zene a füleinek, hála a speciális Bose technológiájának. Aktív hangkiemelés (Active Sound Enhancement, ASE) és aktív zajszűrés (Active Noise Cancellation, ANC) finomhangolja a motorhangot, majd hallhatóvá teszi azt az audiorendszer nyolc hangszóróján keresztül. Az iPoddal való összekapcsolhatóságával és 9,3 GB-os zenei tárhelyével ez a világklasszis Bose berendezés garantáltan hozzáad majd a vezetési élményhez.

CSOMAGTARTÓ

MINDENNEK JUT HELY

Ez egy nagy teljesítményű sportkupé. De a Nissan 370Z azokkal a praktikus funkciókkal is rendelkezik, amelyekre a mindennapi vezetéshez van szükség.

CSOMAGTARTÓ POLCOK

A mindkét ülés mögött elhelyezkedő csomagtartó polcok az utastérben és a kézhez álló csomagtároló doboz az utasülés mögött azt jelenti, hogy mindennek van helye, míg egy, az utasülés mögött található rejtett rekeszben még értéktárgyait is elrejtheti.

BÁRMI, AMIT MAGÁVAL KÍVÁN VINNI

A járműben rengeteg hely jut a nélkülözhetetlen dolgoknak: a golfütőknek, a snowboard-felszerelésnek vagy a hétvégi kiruccanásra vitt hálózsákoknak. A Nissan 370Z csomagtartója nagyra nyitható, így könnyen hozzáférhető, a csukható csomagtérfedél pedig elrejti a csomagtartó tartalmát a kíváncsi szemek elől.


BIZTONSÁGTUDATOSSÁG

MAGABIZTOS VEZETÉS

A Nissan 370Z egy sor szabványos biztonsági funkcióval egészül ki, amelyek magabiztossá teszik a vezetést a kormánykerék mögött.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ VÉDELEM

A Nissan speciális légzsákrendszeréhez kétfokozatú légzsákok tartoznak, a biztonsági öv érzékelőivel és az utasérzékelővel, amely az ütközés súlyossága és a biztonsági öv használata alapján állítja be a felfúvódás sebességét. Az üléseknél található kétoldali légzsákok Önnel együtt mozognak, amikor beállítja saját ülésének helyzetét – ugyanakkor az ajtókra szerelt függönylégzsákok is védik a fejet.

AMIKOR MEG KELL ÁLLNIA

A blokkolásgátló fékrendszer (Anti-lock Braking System, ABS) gyorsabban működteti a fékeket, mint ahogyan feltehetőleg Ön működtetni tudná, és a kerekek blokkolásának megakadályozásával biztosítja, hogy ne veszítse el uralmát az autó felett. Amennyiben poggyász van a csomagtartóban, az elektronikus fékerőelosztás (Electronic Brakeforce Distribution, EBD) érzékeli a többletsúlyt, ugyanakkor plusz erőt biztosít a hátsó fékeknek, míg a fékrásegítés maximális fékezőerőt alkalmaz, hogy segítsen gyorsabban megállni. És amennyiben túl-, illetve alulkormányzás érzékelhető, a jármű Dinamikus menetstabilizáló rendszere (VDC) csökkentheti a motor teljesítményét, ugyanakkor a meghatározott kerekeken féknyomás alkalmazásával segít megtartani a kívánt nyomvonalat.

A BIZTONSÁGI ÖV TECHNOLÓGIÁJA

Előfeszítők segítenek meghúzni a biztonsági övet, amikor az elülső légzsákok felfúvódnak – és amennyiben teste túl nagy erőt fejt ki a biztonsági övre, a terheléskorlátozók kicsit engednek.

AKTÍV FEJTÁMLÁK

Aktív fejtámlák segítenek csökkenteni az ostorcsapáshatás okozta baleseti nyaksérülések előfordulását azáltal, hogy a hátulról bekövetkező bizonyos ütközések alatt felfelé és előre egyaránt elmozdulnak.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink