NISSAN 370Z ROADSTER

Formaterv

igazi z élmény - még szabadabban

FORMATERV

NISSAN 370Z ROADSTER

MÉG TÖBB IZGALOM LEERESZTETT TETŐVEL

Z-ALAK

AZ ÖSSZETÉVESZTHETETLEN NISSAN 370Z ROADSTER

Ez a külső több, mint 40 év munkájának eredménye. A Nissan 370Z Roadster hosszú, alacsony motorházteteje és a rövid, meredek far összetéveszthetetlen profilt alkotnak. Egyedi, a vezetőre összpontosító műszerfalával és az emblematikus Nissan „Z” logóval máris tudni lehet, hogy nem közönséges sportkocsiról van szó.

NÉZZEN KÖRÜL A FORMATERVET BEMUTATÓ GALÉRIÁBAN

NISSAN 370Z ROADSTER


KÜLSŐ FORMATERV

TETŐTŐL TALPIG TELJESÍTMÉNY

A formázott szelvények szinte mindenütt tekeregnek az utastérben, miközben a dupla szigetelésű, lehajtható tető az elemeket ott tartja, ahol kell. A Nissan 370Z Roadster révén minden előnye adott a puhatetőnek, hátránya pedig nincsen.

0:00

Miután nincsenek kinyitandó zárszerkezetek, a tetőleeresztés műveletének izgalma egy gombnyomás egyszerűségével biztosítható.

0:05

Amint a teljesen automatikus, leereszthető tető nyílik, az elektromos ablakok automatikusan leereszkednek az ajtókba.

0:10

Az utastér kemény teteje automatikusan felemelkedik, hogy a puhatetőt befogadhassa.

0:15

Amikor a tető teljesen a helyén van, az utastér teteje leereszkedik, hogy sima hátsó platót képezzen.

0:20

Ha a zsebében ott lapul az intelligens kulcs, és a vezető felőli ajtón megnyomja a gombot, ismét lezárhatja a tetőt, miközben elmegy a kocsitól.


BELSŐ KIALAKÍTÁS

ÖSSZPONTOSÍTÁS A VEZETŐRE

Ember és gép, összeforrva – ilyen érzés, amikor Ön beül a Nissan 370Z Roadster sportos és meghitt vezetőfülkéjébe.


A RÉTEGES MEGKÖZELÍTÉS

A Nissan 370Z Roadster vezetőfülkéje háromszintes kialakítású, mindegyik réteg külön funkcióval. Az „információs” réteg biztosítja az összes műszer jó láthatóságát, ahol a központi számlapok az állítható kormánykerékkel együtt fel és le mozognak. Az „üzemeltetési” réteg a háromküllős bőrborítású kormánykerékből, a váltófülekből és a sebességváltóból áll. A „tárolási” réteg a sportüléseket, a térdvédő párnákat és az ajtóborítás-tartókat tartalmazza, amelyek segítenek a vezetőnek úgy elhelyezkedni, hogy maradéktalanul élvezhesse a Nissan 370Z Roadster teljesítményét.

TÖBB MINT EGY ÜLÉS

Opcionális fűtött és hűtött ülések teszik élvezetessé a Nissan 370Z Roadster vezetését, függetlenül a külső hőmérséklettől. A háttámlákon és üléspárnákon található perforációkon keresztül irányított levegő pontosan annyi meleget vagy hideget biztosít Önnek, amennyit kíván.

CSENDESEBB UTAZÁS

A Roadster aerodinamikus kialakítása minimálisra csökkenti a turbulenciát a vezetőfülkében – egyszersmind arról is gondoskodik, hogy Ön a legtöbbet hozza ki a klímaberendezésből.

SZÉLVÉDŐ

A hátsó szélterelő – a rámaratott „Z” logóval – nem csupán jól fest. Hanem együtt is működik a Roadster aerodinamikus kialakításával, így csökkentve a szél okozta turbulenciát a vezetőfülkében.

DUPLA SZIGETELÉSŰ TETŐ

Ha a dupla szigetelésű tető fenn van, a meleg levegő odabenn marad, míg a nemkívánatos zaj kinn reked. A páramentesítővel felszerelt hátsó üvegablak jó kilátást biztosít hátul mindenre.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink