NAGYCSALÁDOS AUTÓKÍNÁLATUNK

A kormány családvédelmi akciótervének értelmében az állam a nagycsaládosoknak 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást ad a legalább hétüléses, új gépkocsi vásárlásához.

Családbarát autókereskedésként gyermekkel érkező ügyfeleink számára többek között soron kívüli ügyintézést és dedikált szakértőket biztosítunk kárügyintézés, és nagycsaládos autó vásárlása esetén is. Babával érkező ügyfeleink pelenkázási lehetőséget és természetesen egy kis játékteret is igénybe vehetnek.
2020 januárjától a támogatás igénylésekor fel kell tüntetni a kereskedés elérhetőségét, amelyben az autót meg kívánja vásárolni.
Válassza a Nissan Centrumot családi kalandjaihoz! Megbízható szakemberekkel és több évtizedes tapasztalattal várjuk Önt a Vizsla utcában!
Nagycsaládos modelljeink:

NV200 EVALIA 7 ÜLÉSES


Autó adatlap

Készlet megtekintéseE-NV200 EVALIA 7 ÜLÉSES


Autó adatlap

Készlet megtekintéseAz ismert kritériumok

  • Az igénylőnek (vagy a házastársnak) B kategóriás jogosítvánnyal kell rendelkeznie.
  • A kedvezményt legalább három gyermeket nevelő családok vehetik igénybe, legalább hétszemélyes, új autó vásárlása esetén.
  • Lízing esetén az állami támogatás önerőként is felhasználható. Lízing esetén a NOE tagok számára további kedvezmények érhetők el.
  • A gyermekek számánál a családi pótlékra jogosító gyermekek számítanak; tartós beteg vagy súlyosan fogyatékos gyermekek életkortól függetlenül.
  • Új autónak számít a már üzembehelyezett gépjármű is, amely megtett kilométereinek száma nem éri el a kétezret, és a forgalomba helyezése egy éven belül történt.
  • Az új autó értékének felső korlátja nincs, de az így szerzett gépkocsit legalább 3 évig nem lehet eladni, sem elajándékozni.
  • A kedvezmény összege maximum 2,5 millió forint vagy a kiválasztott gépjármű bruttó vételárának maximum 50%-a lehet.
  • Az új gépkocsit nem csak klasszikus adásvételi szerződés, hanem zárt végű pénzügyi lízing keretein belül is meg lehet vásárolni.

További részletek a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendeletben olvashatók.
Kollégáink készséggel várják hívását!
Almacht ZsuzsannaÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ
E-mail cím: almacht.zsuzsanna@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/397-73-83

Nagy LászlóÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ
E-mail cím: nagy.laszlo@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/639-63-64

Zankó NorbertÚJ GÉPJÁRMŰ ÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÓ
E-mail cím: zanko.norbert@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/421-38-50
Lépjen velünk kapcsolatba