KEDVEZMÉNY EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK


Segítünk, hogy segíthessen!
Ha Ön orvos, ápoló, mentős, műtős, beteghordó vagy más egészségügyi dolgozó, a járványveszély ideje alatt díjmentesen biztosítjuk az érintésmentes hozom-viszem szolgáltatásunkat Budapesten és vonzáskörzetében.
Az „érintésmentes hozom viszem” szolgáltatás lényege, hogy előzetes megrendelést követően a szervizre váró gépkocsit* az Ön által megadott helyszínről munkatársaink a szervizünkbe szállítják, megjavítják, majd fertőtlenítést követően vissza is szállítják Önnek. A szervizelés teljes folyamata online nyomon követhető, így Ön maximális biztonságban tudhatja autóját.
Az autók karbantartása és a közlekedés biztonsága most igazán fontos!

RENDELJE MEG EGY KATTINTÁSSAL! >

*Bármilyen Nissan gépjárművet és a 3 évnél idősebb más márkához tartozó járműveket javítunk. Kárfelvételi centrumként karosszériajavító műhelyünk márkamegkötés nélkül áll ügyfeleink rendelkezésére.

*Az ingyenes érintésmentes hozom-viszem szolgáltatás kizárólag egészségügyi szakdolgozók számára vehető igénybe, MOK vagy MESZK kamarai igazolványszám megadásával és az igazolvány felmutatásával, amennyiben az egészségügyi szakdolgozó a szervizelendő gépkocsi tulajdonosa vagy üzembentartója. További részletekért keresse munkatársainkat!