Nissancentrum flotta csapat

NISSAN BUSINESS CENTER

A Nissan Business Center-értékesítésre specializálódott professzionális márkakereskedések hálózata, amely gondoskodik a Nissan üzleti ügyfeleknek nyújtott magas szintű értékesítési és szerviz szolgáltatásokról.

KÜLDETÉSÜNK

A legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtjuk a Nissan flotta üzemeltetésének minden részletére kiterjedően, beleértve a központosított ügyfélkezelést és a márkakereskedői hálózatunkon keresztül biztosított kiváló szakmai támogatást, mert célunk, hogy minket válasszon flottapartneréül.

Legyen Ön akár flottakezelő, egyéni vállalkozó, egy kisvállalat tulajdonosa, vagy egy vállalkozás beszerzője, itt minden információt és eszközt megtalál a vállalatához legjobban illő Nissan személygépkocsik és kishaszongépjárművek kiválasztásához és flottája felépítéséhez.

Keressen bennünket a Nissan Centrumban és érdeklődjön tesztvezetési lehetőségekről, valamint egyedi céges ajánlatokról a dedikált értékesítő munkatársainktól.


Keresse szakértő kollégánkat

Lányi Péter

Lányi Péter

Flotta értékesítési vezető

E-mail cím: lanyi.peter@nissancentrum.hu
Telefon: +36-70/418-97-11
Műszaki menedzser diplomám megszerzése után a pénzügyi szektorban helyezkedtem el, ahol 13 évet töltöttem el. Ez idő alatt több száz elégedett ügyféllel építettem ki jó kapcsolatot. Folyamatosan keresem az új kihívásokat, és képzem magam. Célom, hogy a flotta értékesítésben is hasonló eredményeket érjek el, a személyre szabott ajánlatokkal és a maradéktalan kiszolgálással.