NISSAN NV200

Jellemzők

hatalmas forgalom egy könnyű furgonban

MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

VALÓDI MEGBÍZHATÓSÁG

Iszonyatos hőség. Dermesztő hideg. Kátyúkon való áthajtás. Többnapos utak egyhuzamban. Sikeres tesztek bizonyítják, hogy a Nissan NV200 olyan furgon, amire bármilyen körülmények között számíthat. Ezért adunk rá 5 év garanciát.

ALACSONYABB FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK

OKOS BERUHÁZÁS

A Nissan NV200-at úgy terveztük meg, hogy fenntartási költségei alacsonyak legyenek. A minimális napi használati költségek, a robusztus szerkezet, a tartós, hosszú élettartamú anyagok maximális megbízhatóságot garantálnak.

STRAPABÍRÓ, AHOL KELL

A strapabíró szerkezet jól bírja a kemény munkát és védelmet nyújt Önnek, míg a gyűrődőzónák elnyelik a beható erőket, és könnyen javíthatók egy esetleges baleset után.

IDEJE VÁLTANI!

A gazdaságosabb vezetés érdekében a váltást segítő kijelző jelez a műszerfalon, amikor a motor eléri az ideális fordulatszámot a magasabb fokozatba váltáshoz.

FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK

Az NV200 multifunkciós kijelzővel felszerelt fedélzeti számítógépe teljes körű tájékoztatást nyújt azokról az adatokról, amelyekre Önnek a hatékony vezetéshez szüksége van. A műszer kijelzi a motor fordulatszámát, az átlagos és az aktuális üzemanyag-fogyasztást, valamint a következő tankolásig megtehető távolságot.


VIGYE MAGÁVAL ELINTÉZNIVALÓIT

MOBIL IRODA

Az NV200 Furgon ideális munkaeszköz. Használja az utasteret mobil irodájaként: az NV200 ehhez teret, tárolórekeszeket, praktikus megoldásokat és csatlakozási lehetőségeket biztosít. A lehajtható első utasülés íróasztalként szolgál a papírmunkák elvégzéséhez (rácsos válaszfallal rendelhető).

HASZONGÉPJÁRMŰ TÖBBFÉLE TÁROLÁSI MEGOLDÁSSAL

A műszerfalra rögzített tálca és a kesztyűtartó ideális a hivatalos papírok elhelyezésére. A pohártartók és a nagy ajtózsebeknek hála, mindennek talál helyet.


FONTOS A KÉNYELEM

NÖVELJE A PRODUKTIVITÁST

Amikor nehéz nap áll előttünk, jól jön a praktikus kiegészítőkkel felszerelt fülke kényelme. Kényelmes munkakörülmények.

KLÍMAVEZÉRLÉS

Szabályozza a furgon hőmérsékletét. Az opcionális légkondicionáló rendszerrel hűthet és fűthet.

EGY GOMBNYOMÁS, ÉS MÁR INDULHAT IS

A Nissan Intelligens kulcs segítségével úgy tudja nyitni és zárni az NV200-at, hogy közben nem kell a zárba helyeznie a kulcsot. El is tudja indítani az autót anélkül, hogy a kulcsot a gyújtásba helyezné.

TARTJA A SEBESSÉGET, TAKARÉKOSKODIK AZ ÜZEMANYAGGAL

A praktikus, opcióként rendelhető sebességtartó automatika megkönnyíti a vezetést a hosszú utakon. Üzemanyagot takarít meg, és segít Önnek betartani a sebességkorlátozásokat.


NISSANCONNECT

ZÖKKENŐMENTES KÖZLEKEDÉS

A NissanConnect csúcstechnológiás funkcióit - mint például a bluetooth kapcsolat és a telefonkihangosítás - 5”-os érintőképernyőn keresztül tudja vezérelni. A NissanConnect nélkülözhetetlen az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz, a pontos útvonaltervekhez és az időben szállításhoz.

NISSANCONNECT NAVIGÁCIÓVAL

Válassza a leggyorsabb útvonalat. A navigációs rendszer 3D-s térképekkel, benzinkutak feltüntetésével és hasznos információkkal segíti Önt, hogy késés nélkül érhessen oda, ahová igyekszik.

MEGELŐZÉS ÉS VÉDELEM

MINDENÜNK A BIZTONSÁG

A Nissan NV200 aktív és passzív biztonsági funkciókkal rendelkezik, ilyen például a keréknyomás-ellenőrző rendszer (TPMS) és a vezető által beállítható sebességhatároló.

KÖNNYŰ PARKOLÁS

A tolatókamerával könnyű a beállás a szűk parkolóhelyekre és rakodási területekre, és NissanConnect navigációsrendszerrel is rendelhető. A tolatómonitor emellett színesben mutatja az autó mögötti területet a műszerfal kijelzőjén, és irányvonalakkal segíti Önt a tökéletes parkolásban.

SZABÁLYOZOTT FÉKEZÉS

A blokkolásgátló fékrendszer magabiztos, biztonságos fékezést tesz lehetővé, amikor arra a leginkább szüksége van. Az elektronikus fékerőelosztó a szállított tehernek megfelelően osztja el a fékerőt.

FOLYAMATOSAN IRÁNYÍTÁSA ALATT

A dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC) folyamatosan figyeli a kormányzást és fékezést, észleli a túl- vagy alulkormányzást és a motor fordulatszámának csökkentésével vagy a megfelelő kerekek fékezésével segít kompenzálni azt.

BEÉPÍTETT VÉDELEM

A Nissan NV200 Furgon alapfelszereltségének része a vezetőoldali légzsák és a biztonsági öv előfeszítők. A Nissan NV200 Kombi felszereltségéhez tartozik még az első utasoldali légzsák, a vezetőt és az első utast védő oldallégzsákok és függönylégzsákok.

KERÜLJE EL A NYOMÁSCSÖKKENÉST

A Nissan NV200 Kombiban a Keréknyomás ellenőrző rendszer (TPMS) jelez, ha a keréknyomás alacsony, így a megfelelő keréknyomás fenntartásával Ön mindig biztonságosan és hatékonyan autózhat.

ILLETÉKTELENEKNEK TILOS A HOZZÁFÉRÉS

Az indításgátló megakadályozza a jármű jogosulatlan használatát. A gyújtásba helyezett, elektronikusan kódolt kulcs nélkül a motor nem indítható be.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink