NISSAN NV200

NV200

hatalmas forgalom egy könnyű furgonban

hatalmas forgalom egy könnyű furgonban

NV200

FEHÉR

NISSAN KISHASZONGÉPJÁRMŰVEK 5 év vagy 160 000 km gyártói garanciával*

A NISSAN mostantól minden kishaszongépjárművéhez 5 év vagy 160 000 km gyártói garanciát kínál.

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ


KOMPAKT KÜLSŐ, TÁGAS BELSŐ

ÜZLETRE KÉSZ

A Nissan NV200 az a munkaeszköz, amire az Ön vállalkozásának szüksége van. Nagy a tárolókapacitása, mégis elég kicsi ahhoz, hogy jól boldoguljon a városban. 5 év garanciával.

MAXIMÁLIS KAPACITÁS

BELSŐ TÉR

NV200

A Nissan NV200 FURGON 4,2m³-es rakterébe két Euro-raklap is elfér, ráadásul a szélesre nyíló hátsó ajtószárnyakkal és az egy vagy két oldalsó tolóajtókkal a rakodás is gyors és egyszerű.


NISSAN NV200 KOMBI

ÖT- VAGY HÉTÜLÉSES VÁLTOZATBAN

SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ

Ha raklapok helyett utasokat szeretne szállítani, a hétüléses NV200 Kombi ideális személyszállító lehet az Ön számára. Kényelmesen szállíthat akár hat utast is, és még mindig marad 3100 liternyi poggyásztér.


ÚTON ÉS MÉGIS AZ IRODÁBAN

MOBIL IRODA

Vigye magával az irodáját. Az elektromos csatlakozók és praktikus tárolóhelyek könnyen elérhetők. A NissanConnect csúcstechnológiás funkcióinak köszönhetően Ön akkor is online lehet, amikor éppen a munkáját végzi NV200 Furgonjával.

EGYENSÚLYBAN AZ ERŐ ÉS A TAKARÉKOSSÁG

BENZIN- VAGY DÍZELMOTOR

Az NV200 három különböző motorral rendelhető. Két 1.5 literes turbódízel motor 90 illetve 110 LE teljesítménnyel és akár 4,9 literes fogyasztással. A személyautó változatok pedig még egy 1.6 literes 110 lóerős, akár 7.2 literes vegyes fogyasztással büszkélkedhető benzinmotorral is elérhetőek.

AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNAK

FELÉPÍTMÉNYEK

Élelmiszert vagy virágot kell hűtenie? Az NV200 hűtő- vagy fagyasztó felépítményét megrendelheti egyenesen a gyárból.

HŰTŐAUTÓ

A Nissan NV200 Hűtőkocsit kifejezetten a vendéglátóipari igények kiszolgálására fejlesztettük ki. A 2,3m³-es raktér - a hűtőegységtől függően - 0 °C-ra vagy -10 °C-ra hűthető.

NISSAN HASZONGÉPJÁRMŰVEK 5 ÉV VAGY 160 000 KM GYÁRTÓI GARANCIÁVAL

A NISSAN minden kishaszongépjárművére egész Európában érvényes gyártói garanciát vállal*.

Ez jóval több, mint egy egyszerű garancia, hiszen az alábbiak is beletartoznak:

  • 5 év vagy 160 ezer km-es teljes körű védelem (amelyik hamarabb bekövetkezik)
  • 5 év* garancia a karosszéria fényezésére
  • 5 év* garancia az eredeti NISSAN alkatrészekre és tartozékokra
  • Nissan Assistance közúti segélyszolgálat – a szolgáltatás a meghibásodásokra, a balesetekre, valamint a nem garanciális problémákra (defekt, kulcselvesztés, téves üzemanyag-használat) is kiterjed.
  • 12 éves átrozsdásodás elleni garancia az NV200 esetén
  • Teljes mértékben átruházható

A dízel- és benzinmotorokra vonatkozó 1 éves vagy 30 000 km-es szervizperiódussal pedig az 5 év nyugalomhoz alacsony fenntartási költségek is társulnak.

*Kishaszongépjárművekre 5 év vagy 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik (az e-NV200 modell kivételével).
Korlátlan kilométerszám a fényezésre, az eredeti Nissan alkatrészekre és tartozékokra, országúti segélyszolgálat, valamint átrozsdásodás elleni garancia.
Bővebb információ a Nissan garanciafüzetben olvasható.
Az e-NV200 esetében: A Garanciafüzet és Szervizkönyv 3.1. pontjában meghatározott új gépjármű garancia meghosszabbításra kerül 5 évre (a garancia kezdő időpontjától) vagy 100 000 km-re, amelyik hamarabb bekövetkezik. A karosszéria elemeire és a festésre a 4. és 5. évben nem vonatkozik a garancia. A garancia feltételei és a kivételek a Garanciafüzetben rögzítettek szerint irányadók. A további részleteként kérjük tekintse meg a Kiterjesztett Garancia Szerződési Feltételeit. A fentiektől eltekintve valamennyi, a Garanciafüzet és Szervizkönyvben meghatározott feltétel változatlanul irányadó. A Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, amelyet a Nissan Insurance Ltd nyújt.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink