NISSAN NT400

NT400

hatalmas munkabírás, alacsony fenntartási költségek

hatalmas munkabírás, alacsony fenntartási költségek

NT400

PIROS
Kezdő listaár
8 766 000 Ft
Aktuális ajánlatok

NISSAN KISHASZONGÉPJÁRMŰVEK 5 év vagy 160 000 km gyártói garanciával*

A NISSAN mostantól minden kishaszongépjárművéhez 5 év vagy 160 000 km gyártói garanciát kínál.

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ


HOZZON IGAZÁN JÓ DÖNTÉST

NISSAN NT400

Helytakarékos külső méretek, mégis kiemelkedő teherbírás. Most még hatékonyabb, egyszerűbben karbantartható és könnyebben kormányozható. A motor 130 lóerős és 150 lóerős teljesítményváltozatban kapható. Használja ki a nagy teherbírás, az alacsony fenntartási költségek, a háromféle választható tengelytáv és számos felépítmény lehetőségét biztosító alváz előnyeit.

TEHERSZÁLLÍTÁSRA SZÜLETETT

A masszív, C-szelvényekből összeállított alváznak és az erős, laprugós hátsó tengelynek köszönhetően az NT400 a Nissan legstrapabíróbb járműve. Az igazán súlyos rakományokhoz válassza a dupla hátsókerékkel felszerelt 3,5 tonnás változatot.

VALÓBAN SOKOLDALÚ

Az NT400 két különböző össztömegű változatban, három különböző tengelytávval és az össztömegtől függően szimpla vagy dupla hátsó kerekekkel kapható. Az NT400 szimpla vezetőfülkével vagy a tágas, hatüléses duplakabinnal is választható. A motor 130 és 150 lóerős teljesítményváltozatban kapható.

KÖNNYEN KORMÁNYOZHATÓ

A kabin alatt elhelyezett motornak köszönhetően az NT400 raktérhossza a teljes járműhosszhoz képest maximális, a jármű kormányozhatósága pedig kiemelkedő. Az akár 4,8 méterre csökkenthető fordulókör és a szervokormány magabiztossá teszi a munkavégzést.


EGYEDI IGÉNYEK - EGYENESEN A GYÁRBÓL

HASZNÁLATRA KÉSZ FELÉPÍTMÉNYEK

A Nissan „Üzletre kész” programjában Ön választhat a gyárban előre gyártott felépítmények közül is. A hagyományos lehajtható oldalfalú plató mellett az NT400-at hidraulikus billenőplatóval vagy zárt dobozos felépítménnyel is rendelheti. Ha egyedi járművet szeretne, megrendelheti az alvázat, Nissan márkakereskedője pedig segít megtalálni azt a felépítménygyártó céget, ahol elvégzik az Ön igényeinek megfelelő átalakítást.

LAZÍTSON, HISZEN AZ NT400-BAN ÜL!

KÉNYELEM A VEZETŐFÜLKÉBEN

Az NT400 motor fölé épített kabinja magas vezetési pozíciót, a nagy méretű szélvédővel és az ajtók nagy ablakaival pedig kitűnő kilátást biztosít. A praktikusan kialakított vezetőfülkében megtalál minden szükséges tárolóhelyet.

NISSAN HASZONGÉPJÁRMŰVEK 5 ÉV VAGY 160 000 KM GYÁRTÓI GARANCIÁVAL

A NISSAN minden kishaszongépjárművére egész Európában érvényes gyártói garanciát vállal*.

Ez jóval több, mint egy egyszerű garancia, hiszen az alábbiak is beletartoznak:

  • 5 éves vagy 160 ezer km-es teljes körű védelem
  • 5 éves garancia a karosszéria fényezésére
  • 5 éves garancia az eredeti NISSAN alkatrészekre és tartozékokra
  • 5 évesz közúti segélyszolgáltatás – a szolgáltatás a meghibásodásokra, a balesetekre, valamint a nem garanciális problémákra (defekt, kulcselvesztés, téves üzemanyag-használat) is kiterjed.
  • 12 éves átrozsdásodás elleni garancia az NT400 esetén
  • Teljes mértékben átruházható

És mivel a dízelmotorokhoz 2 évente vagy 40 ezer km-enként jár szervizelés, Ön nem csupán egy 5 éves nyugalmat jelentő garancia birtokába jut, hanem az olcsó fenntartás kényelme is az Öné lesz.

*Kishaszongépjárművekre 5 év vagy 160 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik (az e-NV200 modell kivételével).
Korlátlan kilométerszám a fényezésre, az eredeti Nissan alkatrészekre és tartozékokra, országúti segélyszolgálat, valamint átrozsdásodás elleni garancia.
Bővebb információ a Nissan garanciafüzetben olvasható.
Az e-NV200 esetében: A Garanciafüzet és Szervizkönyv 3.1. pontjában meghatározott új gépjármű garancia meghosszabbításra kerül 5 évre (a garancia kezdő időpontjától) vagy 100 000 km-re, amelyik hamarabb bekövetkezik. A karosszéria elemeire és a festésre a 4. és 5. évben nem vonatkozik a garancia. A garancia feltételei és a kivételek a Garanciafüzetben rögzítettek szerint irányadók. A további részleteként kérjük tekintse meg a Kiterjesztett Garancia Szerződési Feltételeit. A fentiektől eltekintve valamennyi, a Garanciafüzet és Szervizkönyvben meghatározott feltétel változatlanul irányadó. A Kiterjesztett Garancia biztosítási termék, amelyet a Nissan Insurance Ltd nyújt.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink