NISSAN NT400

Funkciók

hatalmas munkabírás, alacsony fenntartási költségek

KOMFORT ÉS KÉNYELEM

JÓ TÉRKIHASZNÁLÁS

A Nissan NT400 rendezett, biztonságos és kényelmes munkakörnyezetet biztosít. A fülke méreteiből adódóan bőséges fejtér és lábtér áll rendelkezésre, és három ülés is kényelmesen elfér, valamint sok a tárolóhely.

HATÉKONY ELRENDEZÉS

NAGYSZERŰ MUNKAHELY

A támasztékot adó üléseket strapabíró szövetanyag borítja. A fűthető vezetőülés választható tartozék. A haszongépjárművek esetében azonban nem minden a kényelem. Rengeteg tárolóhelyre is szükség van. A Nissan NT400 fülkéjében összesen 14 különálló tárolóhelyet talál.

MUNKÁRA KÉSZ

HATÉKONY MEGOLDÁSOK

Minden szem előtt van, minden elérhető. A multifunkciós kijelző segítségével egyszerűen irányíthatja fedélzeti számítógépét. A csatlakozók és a rádió/CD-lejátszó mellett az új audiorendszerrel Bluetoothon keresztül is kihangosíthatja telefonját vagy hallgathat zenét. Az elektromos ablakok minden felszereltségi szinten alaptartozékok, a választható elemek közé tartoznak a fűthető, elektromosan állítható tükrök.

MASSZÍV FELÉPÍTÉS ÉS JÓ KORMÁNYOZHATÓSÁG A BIZTONSÁG ÉRDEKÉBEN

BIZTONSÁGOS TEHERSZÁLLÍTÁS

Az új Nissan NT400-nak számos aktív és passzív biztonsági funkciója van, például a megerősített vezetőfülke. Az elöl hűtött, hátul tömör tárcsafék jobb megoldás, mint amit sok személyautónál alkalmaznak – az ABS, az elektronikus fékerő-elosztó (EBD), a dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC) és az elektronikus menetstabilizáló az alapfelszereltség része.

BEÉPÍTETT ERŐ

A megerősített vezetőfülkében oldalsó ütközésvédő rudak vannak valamint egy erős ütközéselnyelő lökhárító, ami ütközés esetén mini gyűrődőzónaként működik. Független tesztek azt mutatják, hogy az NT400 haszongépjármű biztonsági szintje megfelel a személygépjárművekének.

NAGYSZERŰ KILÁTÁS

Mély szélvédő, magas vezetési pozíció, nagy oldalablakok. Az NT400-ból előre és oldalra is kiváló a kilátás.

LÉGZSÁKOK ÉS BIZTONSÁGI ÖVEK

A választható vezetőoldali légzsák mégnagyobb biztonságot nyújt. Emellett a 8 állítható biztonsági övhöz övelőfeszítő is tartozik, ami maximálisra növeli az övek hatásfokát baleset esetén.

BIZTONSÁGOSABB MEGÁLLÁS

Az NT400 fejlett fékrendszerének célja, hogy megóvja Önt a veszélytől. Az első és hátsó tárcsafékeket ABS és elektronikus fékerőelosztó (EBD) segíti, ami kiegyensúlyozott és biztonságos megállást tesz lehetővé. A dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC) és a kipörgésgátló rendszer (TCS) szintén az alapfelszereltség része.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink