NISSAN NT400

Formaterv

hatalmas munkabírás, alacsony fenntartási költségek

FORMATERV

NISSAN NT400

A LEGJOBB TEHERAUTÓ ÜZLETI CÉLOKRA

SZIMPLAKABINOS TEHERAUTÓ

A tágas belső terű, háromüléses szimplakabinos modell 2,8 tonna és 3,5 tonna össztömegű változatokban kapható. Maximális teret ad a teherszállításnak, a 3,5 tonna össztömegű változattal akár 1786 kg-os rakományt is szállíthat (felszereltségtől és tengelytávtól függően).

DUPLAKABINOS TEHERAUTÓ

A 6 személynek is kényelmes, duplakabinos modell 3,5 tonna össztömegű változatban kapható. A nagy ajtóknak és jól elhelyezett lépcsőknek köszönhetően könnyebb a be- és kiszállás, a fülkén belüli rakodótér a hátsó ülés előre hajtásával érhető el.


KIELÉGÍTI A SZAKMAI IGÉNYEKET

MAXIMÁLIS VÁLASZTÉK

A többféle össztömegváltozat, az egyes felépítményekhez tartozó egyedi kábelkötegek és csatlakozók és a három különböző tengelytáv segítségével a Nissan NT400 teherautók minden üzleti igényt kielégítenek. A teherautó 2,8 tonna és 3,5 tonna össztömegű változatban kapható.

RÖVID TENGELYTÁV

A rövid tengelytávú szimplakabinos kivitelnél a tengelytáv 2,5 méter, így kisebb a fordulóköre.

KÖZEPES TENGELYTÁV

A szimpla- és duplakabinos változatnál egyaránt elérhető közepes tengelytávú alváz tengelytávja 2,9 méter, és akár 4136 mm hosszú felépítmény is szerelhető rá.

NAGY TENGELYTÁV

A nagy tengelytávú alváz tengelytávja 3,4 méter, és akár 4961 mm hosszú felépítményekhez is ideális.


IGÉNY SZERINTI KAROSSZÉRIA

MUNKÁRA KÉSZ

Az „Üzletre kész” program azt jelenti, hogy egyetlen kapcsolattartóval intézheti az NT400 beszerzését és átalakítását. Az Ön által választott Nissan márkakereskedő felveszi a három karosszériaváltozat egyikére leadott rendelését, és indulásra készen leszállítja Önnek a Nissan piacvezető, 5 éves vagy 160 000 km-re vonatkozó gyártói garanciájával. Ez vonatkozik a felépítményre, a vezetőfülkére és a hajtásláncra is, így a nyugalom is az alapfelszereltség része.

A VEZETŐRE TERVEZVE

ÉLVEZZE A VEZETÉST

Az NT400 független első felfüggesztéssel, fogasléces-fogaskerekes szervokormánnyal, első és hátsó tárcsafékekkel, ezeken felül parabolarugókkal és hátsó keresztstabilizálóval készül. Az alapfelszereltséghez tartoznak a vezetéstámogató rendszerek, mint például az ABS, a kipörgésgátló és a dinamikus menetstabilizáló rendszer (VDC). Az emelkedőn induláshoz segítséget nyújtó visszagurulás-gátló (HSA) megtartja a fékerőt, amíg Ön áthelyezi lábát a gázpedálra.

KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink