NISSAN NT400

Felépítmények

hatalmas munkabírás, alacsony fenntartási költségek

GYÁRTÓI GARANCIA

NISSAN HASZONGÉPJÁRMŰVEK

5 év vagy 160 000 km gyártói garanciával*

A NISSAN mostantól minden haszongépjárművéhez normál, 5 éves összeurópai gyártói garanciát kínál.

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ


EGYEDI FELÉPÍTMÉNYEK

ÉPÍTSEN SZILÁRD ALAPOKRA

Erős, C-szelvényekből összeállított alváz és jól felszerelt vezetőfülke - tökéletes alap bármely Ön által választott felépítményhez. Az alváz a felépítmények tartóival, kábelkötegekkel és a legtöbb igényt kielégítő elektromos szerelvényekkel kapható, az Ön Nissan márkakereskedője pedig segít megtalálni az igényeinek legmegfelelőbb átalakítást.

INDULÁSRA KÉSZ

AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA

A Nissan "Üzletre kész" szolgáltatásának köszönhetően egy olyan NT400-at vehet át, amely azonnal készen áll a munkára, hiszen az Ön igényei szerint épült. Rendelje meg közvetlenül a katalógusból. Nincs vele gond, nem kell külsős felépítményezőt keresnie. Az Ön márkakereskedője a kapcsolattartó a megrendeléstől a szállításig, a garanciától a terméktámogatásig. Az alvázra és az átalakításra is érvényes az 5 év vagy 160 000 km-re vonatkozó gyártói garancia, és jár hozzá az 5 év európai közúti segélyszolgálati szolgáltatás.

A FELÉPÍTMÉNYEK JELLEMZŐI

ELŐREGYÁRTOTT FELÉPÍTMÉNYEK

A Nissan NT400-hoz háromféle gyári „Üzletre kész” felépítmény választható: a klasszikus lehajtható oldalfalú plató, a hidraulikus billenőplatós és a zárt dobozos felépítmény. Az NT400 kialakítása maximális tárolókapacitást kínál minimális járműhosszal.

PLATÓ LEHAJTHATÓ OLDALFALLAL

A gyárban készült lehajtható oldalfalú NT400 5-8 EUR-raklap befogadására képes. Válassza ki a szélességet (1,9 m vagy 2,1 m), a vezetőfülke kialakítását (szimpla- vagy duplakabin), majd válasszon a többféle felépítményhossz közül (három változat áll rendelkezésre a szimpla-, és kettő a duplakabinhoz).

HIDRAULIKUS BILLENŐPLATÓ

A billenőplatós Nissan NT400 egy vagy három irányban billenthető, vezetőfülkéből vezérelhető elektrohidraulikus platóval rendelhető. A kabin mögé felszerelt szerszámosládával és könnyített alumínium oldalpanelekkel is választható.

ZÁRT DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY

A Nissan NT400 dobozos felépítményű teherautó csak szimplakabinos változatban kerül forgalomba, többféle méretben és teherbírással. A felépítmény térfogata 16,9 m³ (8 EUR-raklap) vagy 20,6 m³ (9 EUR-raklap), a jármű teljes hossza 5,5 m vagy 6,3 méter lehet.

HIVATALOS PARTNEREK

AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA

Az Ön konkrét igényeihez igazodó ajánlatok, a Nissan hitelesített felépítményező partnereitől.

  • Igénykre szabott késztermék
  • Nem Önnek kell kapcsolatba lépnie a felépítményépítővel
  • Minőségi és megbízható átalakítási munkák
  • A Nissan partnerei garanciát biztosítanak az általuk végzett módosításokra

További részletekért kattintson a linkre, vagy keresse fel Nissan márkakereskedőjét.

TOVÁBB A FELÉPÍTMÉNY GYÁRTÓ HONLAPJÁRA


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink