×
NISSAN E-NV200

E-NV200

100% ELEKTROMOS

AZ ÖN MEGBÍZHATÓ NÉVJEGYE

ÚJ 100% ELEKTROMOS E-NV200


NISSAN E-NV200 – A 100% ELEKTROMOS FURGONNISSAN E-NV200: A 100% ELEKTROMOS FURGON, AMELY ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉGEKET TEREMT

AZ IDEÁLIS MEGOLDÁS VÁROSI ÜZLETKÖTÉSHEZ

Az új 40 kWh-s akkumulátorral és annak kibővített hatótávjával az e-NV200 a tökéletes megoldás a városi kihívásokhoz. A garantáltan nulla károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően a városközpontok korlátozásai és környezetszennyezési előírásai soha nem fogják útját állni. Ezenfelül az alacsony üzemben tartási költségek teszik még a Nissan e-NV200 100% elektromos furgont a legjobb választássá vállalkozása számára.
EGY OKOS BEFEKTETÉS

CSÖKKENTSE ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEIT

Amikor elektromos furgonra vált, akkor jelentősen csökkentheti vállalkozása működési költségeit. Kezdje a napot teljes töltéssel, ami akár 301 km-es hatótávot biztosít városi körülmények közt, és kevesebbe kerül, mint ugyanez egy dízel- vagy benzines furgonnal. Ezenfelül nincs szükség motor karbantartásra és olajcserékre, mely pénzt és időt takarít meg vállalkozásának.

MEGTAKARÍTÁSOK AZ ÜZEMANYAGON TÚL

PÉNZBELI ÖSZTÖNZŐK ÉS ELŐNYÖK

Az alacsony üzemben tartási költségek mellett kihasználhatja az elektromos autókhoz járó pénzbeli előnyöket is. Magyarországon állami támogatásban részesülnek a 100% elektromos járművek vásárlói. A Nissan e-NV200-hoz akár 1,5 millió forintos kedvezmény jár.

GARANTÁLT TELJESÍTMÉNY

5 ÉV GARANCIA A JÁRMŰRE / 8 ÉV GARANCIA AZ AKKUMULÁTORRA

A Nissannál mindenre, amit Önért és a vállalkozásáért teszünk, garancia vonatkozik.
Akár az új Nissan LEAF-re, az új 40 kWh-s akkumulátorral rendelkező Nissan e-NV200-ra is 5 éves vagy 100 000 kilométeres garancia vonatkozik, illetve 8 év vagy 160 000 kilométeres garancia vonatkozik az akkumulátorkapacitásra. A részletekről érdeklődjön a Nissan-márkakereskedőknél.

KÖRNYEZETBARÁT VÁLLALKOZÁS EGY FEJLETTEBB VÁLLALKOZÁS

INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY

A Nissan Intelligent Mobility megváltoztatja azt, amit eddig a vezetésről gondolt, valamint magabiztosabb és izgalmasabb utazást kínál online kapcsolat mellett. Akár az új Nissan LEAF akkumulátorával megegyező 40 kWh-s akkumulátorral rendelkező Nissan e-NV200 kiváló példa az intelligens teljesítményre, ami bizonyíték arra, hogy a 100% elektromos szállítás egyszerre lehet gördülékeny, praktikus és családbarát. A könnyen elérhető 200 km-es hatótávval és a több töltési móddal ezzel a sokoldalú áruszállítóval biztonságosan és takarékosan közlekedhet mindenhol a városban.

TÖLTÉSI MÓDOK

AKÁR 40 PERC ALATT

VILLÁMTÖLTÉS

Akár 80%-os töltöttség érhető el 40–60 perc alatt.* A villámtöltés kínálja a leggyorsabb töltési módot, valamint azt, hogy tovább az úton lehessen. Csatlakoztassa a legközelebbi út menti szervizállomáson vagy Nissan-márkakereskedőnél: a CHAdeMO töltőhálózat folyamatosan bővül.
*A tényleges töltési idő több tényező függvénye, mint pl. a gyorstöltő típusa és állapota, az akkumulátor mérete, valamint a környezet és az akkumulátor hőmérséklete a töltési ponton.

IRODAI TÖLTÉS, AMÍG ÖN ALSZIK

A Nissan e-NV200-at 2 módon töltheti: használja a fali töltőt, amellyel 7 és fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést a 6,6 kW-os fedélzeti töltőnek köszönhetően, vagy töltse konnektorból, amellyel megközelítőleg 22 óra alatt érheti el a teljes feltöltést.


VILLÁMTÖLTŐ

FALI TÖLTŐDOBOZ

OTTHONI KONNEKTOR


EGYSZERŰEN MEGTALÁLHATJA A KÖVETKEZŐ TÖLTŐT

EGY FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ INFRASTRUKTÚRA

Minden nap egyre több elektromosautó-töltőállomást talál az utak mentén. Hazánkban szinte napról napra több töltőállomás található, az utak mentén és Nissan-márkakereskedőknél. Tekintse meg a térképet, és keresse meg az Önhöz legközelebbi töltőállomást.

A SOKOLDALÚ ELEKTROMOS FURGON SZEMÉLYEK ÉS RAKOMÁNY SZÁLLÍTÁSÁHOZ

SOKOLDALÚSÁG

A kapacitás és a sokoldalúság találkozik a 100% elektromos Nissan e-NV200-ban. Válasszon a két lehetőségből (furgon vagy Evalia), és konfigurálja a tárolókat, rekeszeket és üléseket az igényei szerint. A talajtól mindössze 52 cm-re lévő alacsony raktér egyszerűvé teszi a be- és kirakodást.

100% ELEKTROMOS E-NV200 FURGON

Az összesen 4,2 m³-es raktérhez (elegendő két Euro-raklap vagy akár 701 kg rakomány számára) a szélesre nyitható hátsó ajtókon vagy a tolóajtókon keresztül férhet hozzá.

100% ELEKTROMOS NISSAN E-NV200 EVALIA – 5 ÜLÉSES

Furgonra lenne szüksége, mert a munkájától függően embereket és árukat kell szállítania? Az 5 üléses konfigurációban még mindig 1,9 m³ raktér marad szabadon.

100% ELEKTROMOS NISSAN E-NV200 EVALIA – 7 ÜLÉSES

Ha a vállalkozása inkább embereket szállít, mint raklapokat, akkor a 100% elektromos e-NV200 Evalia az ideális társ. Akár 7 személy számára és a csomagjaiknak is elegendő helyet kínál.


A – HELY EGY HOSSZÚ LÉTRÁHOZ

2,8M

OPCIONÁLIS LEHAJTHATÓ KABINVÉDŐVEL

OSZTOTT HÁTSÓ AJTÓK

60/40

A SZÉLESEBB ÉS KESKENYEBB RAKOMÁNYOK SZÁMÁRA


1,50M

B – FALTÓL FALIG

1,22M

C – A KERÉKÍVEK KÖZT

1,36M

D – HELY A FELÁLLÁSHOZ

524MM

E – HÁTSÓ RAKODÁSI MAGASSÁG


BEÉPÍTETT ÉS FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA

GÖRDÜLÉKENY TECHNOLÓGIA


VEGYE FEL A TELEFONT, VAGY KEZELJE A MULTIMÉDIÁS RENDSZERT KÖNNYEDÉN A KORMÁNYRÓL!

MINDEN, AMI A MUNKÁHOZ SZÜKSÉGES

NISSANCONNECT EV ALKALMAZÁS

A TÖLTÉS TÁVVEZÉRLÉSE

PRAKTIKUS BELTÉR

FORMATERVEZETT VÁLTÓGOMBA TÖKÉLETES ELEKTROMOS FURGON A VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA

MIÉRT A NISSAN E-NV200 FURGON?

A hatalmas belső térrel és kompakt külső méretekkel a 100% elektromos Nissan e-NV200 egyesíti a szükséges szállítási kapacitást a csapotthátú autók mozgékonyságával. Minden eddiginél több munkát végezhet vele.
Frissített antennakialakítás – további információkért lépjen kapcsolatba a Nissan márkakereskedőjével.

BELTÉR

AZ INTELLIGENS MOBILIRODA

Vigye magával az irodáját. Az első utasülés a 100% elektromos Nissan e-NV200 furgonban teljesen ledönthető asztallá. Könnyen elérhető 12 V-os töltőcsatlakozók és számos praktikus tároló a papírmunka számára.

KÜLSŐ

MAXIMÁLIS RAKTÉR KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A merész, lenyűgöző külső találkozik az osztályában legjobb raktérkapacitással. A kompakt és fürge Nissan e-NV200 100% elektromos furgon a forgalmas városokban való utazáshoz lett tervezve: ez az autó az Ön megbízható névjegye.


NISSAN 100% ELEKTROMOS E-NV200 – VÉLEMÉNYEK

AZ ELEKTROMOS JÁRMŰVEK HASZNÁLATA FELVILLANYOZZA AZ ÜZLETMENETET

A Nissan e-NV200 100% elektromos furgon megvásárlását fontolgatja, de nem biztos benne, hogy egy elektromos jármű lenne a megfelelő választás az Ön számára? Itt válaszokat találhat a Nissan elektromos járműveinek kínálatával, a Nissan e-NV200 akkumulátorkapacitásával és számos egyéb dologgal kapcsolatos gyakori kérdésre.
Frissített antennakialakítás – további információkért lépjen kapcsolatba a márkakereskedővel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A NISSAN-MODELLEKRŐL

NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁSÚ MODELLEK

AZ ELEKTROMOS AUTÓK CSALÁDJA

Válasszon elektromos furgont, és válassza ki az Önnek legjobban megfelelő kiegészítőket. A Nissan elektromos furgon áráról az Árak és műszaki adatok oldalon talál információkat.

FEDEZZE FEL A ELEKTROMOS AUTÓK KÍNÁLATÁT

PORTFÓLIÓ ÖSSZEÁLLÍTÁSA

HASZONGÉPJÁRMŰVEK KÍNÁLATA

MÁR HAVI 53 000 FORINTTÓL
- 2 éves ingyenes szerviz
- 3 éves európai országúti segélyszolgálat
- 3 éves garancia

FEDEZZE FEL A HASZONGÉPJÁRMŰVEK KÍNÁLATÁT