NISSAN QASHQAI

QASHQAI

az utánozhatatlan crossover most még jobb

az utánozhatatlan crossover most még jobb

QASHQAI

GYÖNGYHÁZ FEHÉR
Kezdő listaár
5 770 000 Ft
Aktuális ajánlatok
0.00 THM*
48 085 Ft
Finanszírozási kalkulátor

AZ EREDETI VÁROSI CROSSOVER

NISSAN QASHQAI - 10 ÉV VEZETÉS A VÁROSBAN

Ebben az évben ünnepeljük a többszörösen díjnyertes crossover megjelenésének 10. évfordulóját. A Nissan Qashqai 10 évvel ezelőtt indította útjára a crossover kategóriát, és azóta a legújabb technológiai újításokkal, modern kapcsolattartási funkciókkal és dinamikus kezeléssel bővítette azt. Nissan Qashqai - az eredeti városi crossover.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

MARADJON KAPCSOLATBAN

KÉSZEN ÁLLUNK AZ ÚTRA

A kamerákkal és érzékelőkkel felszerelt Nissan Qashqai 8 különböző biztonsági rendszerrel rendelkezik, amelyek együttműködnek, hogy Ön minden helyzetben magabiztosan ura legyen az autójának.

Nissan Qashqai Aktív Biztonsági Pajzs

NÉLKÜLÖZHETETLEN INFORMÁCIÓK

A NissanConnect alkalmazásokkal* azonnal megnyithatja kedvenc közösségi oldalait, közlekedési híreit és más felületeket, a hangfelismerő funkció segítségével pedig a szemét az úton, a kezét pedig a kormányon tartva böngészhet.

ELŐRELÁTÁS

A Nissan Qashqai személyre szabható Fejlett Vezetéstámogató Rendszerével minden fontos információ – a részletes navigáció, a hasznos vezetést támogató adatok vagy a hallgatott zene adatai – közvetlenül Ön előtt jelenik meg, így nem kell levennie a szemét az útról.

MINDENT SZEMMEL TART

A négykamerás, 360 fokos parkolókamera révén virtuális felülnézeti képet kap a Nissan Qashqai-ról. A kiválasztható osztott képernyős közeli képeken előre, hátra és oldalra is kinézhet, így elkerülheti a bosszantó koccanásokat és karcolásokat parkolás közben.

Előfordulhat, hogy a szolgáltatást és az alkalmazásokat nem a Nissan irányítása alá tartozó külső fél nyújtja, és ezek értesítés nélkül változhatnak, amiért a Nissant és képviselőit nem terheli felelősség (többek közt a szolgáltatások külső fél által történő megszüntetését/felfüggesztését is beleértve). Egyes funkciók használatához megfelelő, a rendszerrel kompatibilis mobil eszközre van szükség (iOS, Android), mely nem tartozik a gépjárműhöz. A mobilhálózatokat a mobilszolgáltatók biztosítják, amelyek nem tartoznak a Nissan irányítása alá. A mobilhálózatok nem mindenhonnan érhetők el. Lehetséges, hogy a szolgáltatásért roamingdíjat és/vagy adathasználati díjat számítanak fel. A Nissan nem felelős a szolgáltatásváltozás utáni használat folytatásához szükséges készülékcseréért vagy -frissítésért, illetve annak költségeiért.

AZ ÚTVISZONYOK LEKÖVETÉSE

A KÖNNYEDSÉG ÚJRAÉRTELMEZÉSE

A Nissan Qashqai okos menetdinamikai rendszere egyszerűvé és gördülékennyé teszi a vezetést. Az aktív technológiák zökkenőmentes haladást biztosítanak, így Ön nagyobb szabadsághoz és kiváló kezelhetőséghez jut.

FUNKCIÓK TÁRHÁZA

A vezetést biztonságosabbá és élvezetesebbé tevő számtalan funkcióval rendelkező Nissan Qashqai egy prémium felszereltségű és kivitelű családi crossover.

SZABJA SZEMÉLYRE A QASHQAI-T