NISSAN LEAF

Miért jó a tulajdonosoknak?

a piacvezető 100% elektromos autó

NEMCSAK A BENZINEN SPÓROLHAT

AZ ELEKTROMOS AUTÓRA VÁLTÁS ELŐNYEI

Intsen búcsút a költséges olajcseréknek és drága javításoknak. Mivel a Nissan LEAF-nek se belső égésű motora, se hagyományos váltója nincsen, így kevesebb benne a mozgó alkatrész. Ennek köszönhetően minimális karbantartást igényel. Ha pedig mindehhez hozzátesszük az esetleges adókedvezményeket és ösztönzőprogramokat, az előnyök tovább gyarapodnak.

MENNYI PÉNZT TAKARÍTHAT MEG?

Mivel a Nissan LEAF se benzint, se gázolajat nem használ, a töltése igencsak pénztárca-kímélő. Elektromos autó használata során a megtakarítások összeadódnak.

SZÁMÍTSA KI MEGTAKARÍTÁSAIT!

Nissan LEAF – a karbantartás új módja
Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.

FEDEZZE FEL, MILYEN TOVÁBBI MÓDSZEREKKEL SPÓROLHAT

NISSAN ELEKTROMOS AUTÓ PARTNERKAPCSOLATOK

INGYENES TÖLTÉSI LEHETŐSÉG

A töltőállomással rendelkező Nissan márkakereskedőknél, illetve Budapesten az ELMŰ biztosította töltőállomásokon a Nissan LEAF tulajdonosok számára ingyenes töltési lehetőség áll rendelkezésre. Csakúgy, mint országszerte a legtöbb töltőponton az E-ON partneri hálózatában.

FEDEZZEN FEL MÉG TÖBBET!

PLUGSHARE ALKALMAZÁS

A PlugShare alkalmazással mindig könnyedén megtalálhatja a következő töltőpontokat – ingyenes töltőállomásokat kereshet és kapcsolatba léphet a lakóhelyéhez közeli Nissan LEAF tulajdonosokkal.

FEDEZZEN FEL MÉG TÖBBET!