NISSAN LEAF

Leaf

a piacvezető 100% elektromos autó

a piacvezető 100% elektromos autó

LEAF

GYÖNGYHÁZFEHÉR
Kezdő listaár
9 080 000 Ft
Aktuális ajánlatok
0.00 THM*
58 000 Ft
Finanszírozási kalkulátor

AUTÓZÁS ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN

AUTÓ – ÚJRAGONDOLVA

A 100% elektromos Nissan LEAF ékes példája annak, hogy semmi sem lehetetlen, ha hiszünk benne. A motorháztető egy sor csúcstechnológiás újítást rejt, amelyek együtt nemcsak remek hatótávolságot biztosítanak, de magát a vezetésről és az autó tulajdonlásáról alkotott képünket is átformálják. A Nissan LEAF mindenkinek szól, aki hisz abban, hogy választásával egy kicsit jobb hely lesz a világ.

KÖRBEVEZETJÜK!
ISMERJE MEG A NISSAN LEAF-ET

Kíváncsi, milyen egy Nissan LEAF tulajdonosának lenni? Videónkból megtudhatja a legfontosabbakat, köztük azt, hogy hogyan kell feltölteni az autót.

Nissan Insider: Ismerkedés a Nissan LEAF-fel


FEDEZZE FEL, MENNYIT TAKARÍTHAT MEG!

AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI

Ha elektromos autót vásárol, nem csak az üzemanyagnak mondhat búcsút. Olajat, szűrőt, gyertyákat sem kell cserélnie többé. Ez azért van így, mert a Nissan LEAF-nek se belső égésű motora, se hagyományos váltója nincsen, így kevesebb benne a mozgó alkatrész. Ennek köszönhetően pedig minimális karbantartást igényel. Ha pedig mindehhez hozzátesszük az esetleges adókedvezményeket és ösztönzőprogramokat, az előnyök tovább gyarapodnak.

A MEGTAKARÍTÁSOK ÖSSZEADÓDNAK

Mivel a Nissan LEAF se benzint, se gázolajat nem használ, a töltése igencsak pénztárca-kímélő. Meg fog lepődni, mennyi mindenen spórol majd, ha elektromosra vált.

SZÁMÍTSA KI MEGTAKARÍTÁSAIT!

Lakhelyétől függően Nissan LEAF-jével jogosult lehet adókedvezmények, illetve egyéb ösztönzőprogramok igénybevételére. Többek között Budapesten ingyenesen parkolhat, és töltheti LEAF-jét az ELMŰ és az E-On töltőállomásain. Mentesül a regisztrációs-, cégautó-, és teljesítményadó alól. További részleteket az interaktív Fenntartási költségek menüben olvashat.

TEKINTSE ÁT A FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEKET

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.

TÖLTÉS AZ ELEKTROMOS HÁLÓZATRÓL

EGY EGÉSZ NAPRA ELEGENDŐ HATÓTÁVOLSÁG CSUPÁN 4 ÓRÁS TÖLTÉSSEL

Az Ön Nissan LEAF-jének töltése otthon – pofonegyszerű! A 32 amperes otthoni töltőberendezéssel és a választható 6,6 kW-os töltővel a 24 kWh-s modell nagyjából 4 óra alatt, míg a nagyobb teljesítményű, 30 kWh-s akkumulátorral szerelt modell 5 és fél óra alatt tölthető fel teljesen. Ezekkel a megtehető távolság 100–160, illetve 125–200* kilométer között változhat, ami a legtöbb esetben bőven elegendő. Jó hír, hogy mialatt Ön úton van, újabb és újabb helyeken nyílnak töltőállomások.

*Becsült hatótávolság, mérsékelt használat mellett. A tényleges hatótávolság a vezetési stílustól, az útviszonyoktól, külső hőmérséklettől és a klímaberendezés használatától függően változhat.

TÖLTŐÁLLOMÁSOK


FEDEZZE FEL A VEZETÉS ÚJ ÖRÖMEIT!

FELVILLANYOZÓ GYORSULÁS

Az azonnal rendelkezésre álló teljes motornyomaték és a fokozatmentes gyorsulás új izgalmakat varázsol a mindennapi közlekedésbe. Ráadásul mivel a padlóba épített akkumulátornak köszönhetően a súlypont alacsonyan van, a Nissan LEAF kiváló kanyartartást biztosít, amely minden egyes alkalommal mosolyt csal az ember arcára. Akár autópályán használja, akár bevásárláshoz, vagy arra, hogy egy kitérőt tegyen hazafele menet, ez az autó megváltoztatja mindazt, amit a vezetésről eddig gondolt.
Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.

FOLYAMATOS KAPCSOLAT A NISSAN LEAF-FEL

NISSANCONNECT EV

Az Acenta és Tekna felszereltségi szinteken elérhető NissanConnect EV információs rendszernek és okostelefon-alkalmazásnak köszönhetően elektromos autó használata sosem volt ilyen egyszerű. Ezek segítségével Ön okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről távolból is kapcsolatot tarthat Nissan LEAF-jével. Így többek között azt is beprogramozhatja, hogy mikor induljon meg a töltés, vagy megkérheti autóját, hogy végezzen el bizonyos feladatokat, például kapcsolja be a klímaberendezést.

OKOSTELEFONRÓL

A NissanConnect EV alkalmazással töltést időzíthet be vagy kezdhet meg, megtekintheti az aktuális töltöttségi szintet és a hátralevő hatótávolságot, illetve töltés közben előre bekapcsolhatja a fűtést vagy hűtést, amellyel az úton energiát takaríthat meg.

TÁBLAGÉPRŐL VAGY SZÁMÍTÓGÉPRŐL

További funkciók, hogy az elektromos autózás egyszerű és élvezetes legyen. Azon kívül, amit okostelefonjáról is megtehet, számítógépén a NissanConnect EV alkalmazás használatával megtekintheti a vezetési előzményeket és megtervezheti az optimális útvonalat, sőt, akár nyomon követheti, hogy mennyire vezet takarékosan más Nissan LEAF-tulajdonosokhoz képest.


KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

TOVÁBBI KÉRDÉSEI VANNAK?

VIDEÓAJÁNLÓK

Tekintse meg, hogy tulajdonosaik mit mondanak a teljesen elektromos Nissan LEAF-ről. A Kérdések és válaszok oldalon további ajánlókat találhat.

TOVÁBBI VIDEÓK

VALÓDI TULAJDONOSOK, VALÓDI MEGTAKARÍTÁS

Akarja tudni, hogy más tulajdonosok miként szabadultak meg benzinfüggőségüktől? Kíváncsi, hogy miként vélekednek a 100%-os elektromos autózás örömeiről? A Kérdések és válaszok oldalon megtudhatja.


A KEZDETEKTŐL AZ ELEKTROMOS AUTÓK LEGÚJABB GENERÁCIÓJÁIG

TÖRTÉNET

A LEAF a Nissan évtizedeken átívelő kutatás-fejlesztési történetének legújabb fejezete. Minden a 70-es években kezdődött, amikor első akkumulátor-hajtású autónkat bemutattuk. A fejlesztéssel a következő évtizedekben sem álltunk le, és a 90-es években áttértünk a mai Nissan LEAF-eket hajtó, harmadik generációs erőforrások elődeinek számító lítiumion akkumulátorokra. Ha elektromos autókról van szó, senki sem kérdőjelezheti meg a Nissan elsőségét és szaktudását.
*A támogatás tényleges összege a gép­jármű bruttó vételárától függ. Nissan LEAF modellek esetén ez 2 100 000 Ft. A Nemzetgazdasági Minisztérium a 100% elektromos hajtású gépjár­művek vásárlásához a bruttó vételár 21%-ának megfelelő, maximum 1 500 000 Ft összegű kormányzati támoga­tást nyújt, amit a Nissan Sales CEE Kft. még további 600 000 forint összegű támogatással egészít ki. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe. A további részletekért keresse fel az e-mobi.hu weboldalt.