NISSAN JUKE

Teljesítmény

elegáns városi crossover

TELJESÍTMÉNY

NISSAN JUKE

TELJESÍTMÉNY ÚTKÖZBEN. AMIKOR CSAK KELL

BENZINMOTOROK

ERŐ ÉS KEDVEZŐ ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS

A csúcsteljesítmény alapfelszereltség. A Nissan Juke tökéletesen egyesíti a teljesítményt a gazdaságos működéssel. Legerősebb motorja, a benzinüzemű 1.6 DIG-T 190 LE-vel, turbófeltöltővel biztosít kisebb fordulatszámon is jelentős nyomatékot, kompakt motorkialakítása és fejlett, közvetlen befecskendezéses konstrukciója pedig kiemelkedően takarékossá teszi Az új crossoverbe ezenkívül az új 1.2 DIG-T 115 motor is megrendelhető. Ez a motor is kiváló nyomatékleadású, és még kisebb CO₂-kibocsátású.

DÍZELMOTOR

TAKARÉKOS ERŐMŰ

Az 1.5 dCi 110 dízelmotor kiváló üzemanyag-fogyasztást kínál, és meggyőző teljesítményt nyújt az alsó tartományban.

Sportos legyen, vagy gazdaságos?

Árulja el a Nissan Juke-nak, hogyan szeretne vezetni, és a Nissan Dinamikus Üzemmódvezérlő összehangolja a gázpedál és a kormány érzékenységét.

ÁLLÍTHATÓ TELJESÍTMÉNY

A Nissan Juke Dinamikus üzemmódvezérlőjével mindössze egy gombnyomás a motor és a kormány reakcióidejének beállítása.

KÉZI SEBESSÉGVÁLTÓ

A selymes, 6 sebességes kézi sebességváltó mindig megfelelő sebességet és gazdaságos működést garantál.

XTRONIC SEBESSÉGVÁLTÓ

A Nissan Juke könnyed, gyors és élvezetes vezetést biztosító Xtronic sebességváltója zökkenőmentesen, érezhető szünetek nélkül vált az egyes fokozatok között. Ha azonban élvezi a kézi váltás lendületességét, váltson Sport módba, és a váltó pattogósabban reagál majd a mozdulataira.
A Nissan Juke Xtronic sebességváltója kizárólag benzinmotoros modellekben áll rendelkezésre.


ALL-MODE 4X4-I NYOMATÉKÁTIRÁNYÍTÓ RENDSZERREL

KÉSZEN ÁLLUNK AZ ELKÖVETKEZENDŐKRE

A Nissan Juke All-Mode 4x4-i rendszere nyomatékátirányítással egy innovatív stabilizációs rendszer, amely teljes uralmat ad a jármű fölött.

ALL-MODE 4X4-I NYOMATÉKÁTIRÁNYÍTÓ RENDSZERREL

A legmodernebb összkerék-meghajtást alkalmazó All-Mode 4x4-i rendszer nyomatékátirányítással fokozott stabilitást és tapadást, nagyobb gyorsaságot és dinamikusabb kezelhetőséget biztosít. Az első és a hátsó kerekek közötti sebességváltást segítő többérzékelős rendszer automatikusan szétosztja a hátsó kerekek erejét a jobb és a bal kerék között ott, ahol nagyobb szükség van rá.

KANYAROKRA TERVEZVE

A négykerék-meghajtású Nissan Juke modellekbe szerelt többlengőkaros hátsó felfüggesztés kifejezetten jól reagál a kanyargós utakon, és zökkenőmentessé teszi az utazást.