NISSAN JUKE

Formaterv

elegáns városi crossover

NÉZZEN KÖRÜL A FORMATERVET BEMUTATÓ GALÉRIÁBAN

NISSAN JUKE

Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.


KÜLSŐ FORMATERV

MERJEN KÜLÖNBÖZNI!

A Nissan Juke nem pusztán crossover – hanem egy sportos szellemiségű crossover. A nagy teljesítményű Nissan 370Z ihlette hátsó lámpák, az erőteljes vonalvezetésű motorháztető és a sportos vonalak különlegessé varázsolják az autót, amely egyszerre rendelkezik egy kétajtós sportkocsi szépségével és egy négyajtós SUV praktikusságával. A Nissan Juke két világ legjava, egyben.

MAGAS HASMAGASSÁG

Gond nélkül veszi a bukkanókat és a kátyúkat, valamint mássza meg a meredek kaptatókat: esélytelen, hogy fennakadjon rajtuk.

KÁPRÁZATOS FÉNYEK

A Nissan Juke összetéveszthetetlen látvány. Merész, bumeráng alakú fényszórói végigsimítanak a motorháztetőn, és jellegzetes megjelenést kölcsönöznek az autónak – a raliautókon megszokott, a hűtőrács közepére szerelt kerek fényszórók pedig fokozzák az éjszakai világítás erejét.

V-ALAKÚ HŰTŐRÁCS

A drámai hatású, V-alakú Nissan hűtőrács tovább fokozza a Nissan Juke amúgy is páratlan vonzerejét.


BELSŐ KIALAKÍTÁS

KÉSZEN ÁLL AZ ÚTRA?

A Juke sportos karaktere már az ajtó kinyitásakor egyértelművé válik. Az alaphangot már a mély, párnázott ülések megadják: az üléseken, a kormánykeréken, a műszerfalon és a sebességváltó gombon (kivéve az Xtronic sebességváltóval szerelt modelleket) egyaránt színes varrások láthatók, a sportmotorok ihlette kör alakú mérőműszerek pedig különösen sportos hangulatot kölcsönöznek a műszerfalnak.

NYITHATÓ PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Fokozza az izgalmakat az átlagosnál nagyobbra nyitható napfénytetővel, amely közelebb hozza a külvilágot – akár éjjel, akár nappal!

KÖZÉPKONZOL

A Nissan Juke középkonzolját a verseny-motorkerékpárok drámai vonalvezetése ihlette.

NAPELLENZŐS MÉRŐMŰSZEREK

A sportmotorok ihlette kör alakú és napellenzővel ellátott műszerek különösen sportos hangulatot kölcsönöznek aműszerfalnak.

FORMATERVEZETT AJTÓBORÍTÁSOK

A többféle színben választható ajtóborítással bátran testre szabhatja autója belsejét.

MÉLY KAGYLÓÜLÉSEK

A testet körbeölelő párnázott ülések remekül tartanak, és eleganciát varázsolnak az utastérbe.


NISSAN DESIGN STUDIO

Micsoda pompás érzés tudni, hogy senki másnak nincs pont olyan Nissan Juke-ja, mint Önnek!