NISSAN 370Z

370Z

a legendás z kollekció legújabb tagja

a legendás z kollekció legújabb tagja

370Z

RAGYOGÓ FEHÉR
Kezdő listaár
13 199 000 Ft
Aktuális ajánlatok
0.00 THM*
109 994 Ft
Finanszírozási kalkulátor

NÉGY ÉVTIZEDNYI ÖRÖKSÉG

A PÁRATLAN ÉS EGYEDÜLÁLLÓ NISSAN Z

A Nissan Z modelljei több mint négy évtizede uralják a sportcoupék világát. A legújabb Nissan 370Z gyökerei egészen a legendás 240Z modellig nyúlnak vissza, amely pazar külsejének és kivételes teljesítményének köszönhetően viharos sebességgel hódította meg a világot. Ha ismét előretekerünk a jelenhez, könnyen felismerjük, hogy a Z modellek alapjellemzői változatlanok maradtak; mindössze a lehengerlő 328 lóerős motorral és számtalan technikai fejlesztéssel egészültek ki.

A KIVÁLÓ SPORTCOUPÉ TITKA

A VEZETŐ ÉS A JÁRMŰ KAPCSOLATA

A vezető és a jármű közötti kommunikáció az, amitől kiváló lesz egy sportcoupé, a Nissan 370Z-vel pedig pontosan ezért lesz emlékezetes minden megtett út.

EGY LEGENDA LÉNYEGE

Azóta, amióta csak létezik Nissan Z, a szívhez szóló hat henger mindig is alapelem volt. Ebben az esetben már a VQ V6-os motor negyedik generációjáról beszélhetünk. Ez pedig egy 3,7 literes „izomzatot” jelent, amely a változó szelepműködésidőzítésű és -emelésű (VVEL) technológia segítségével finoman tökéletesített, okos rendszer, amely a szelepnyitást és -vezérlést állítja be a gyorsabb reagálás és a szélesebb nyomatékgörbe biztosításához.

3,7 LITERES V6-OS MOTOR

Nissan 370Z Roadster szívómotorja alacsony fordulatszámon is verhetetlen teljesítményt kínál az áráért a nyers teljesítmény és a nonstop életöröm szerelmeseinek, egészen a 7500 fordulat/perces piros vonalig.

KÖNNYŰ FELFÜGGESZTÉS

Az erős, mégis könnyű alumíniumból készült felfüggesztés alkotóelemeinek használatával csökken a rugózatlan tömeg, és egyszersmind javul is a Nissan 370Z kezelhetősége.


NISSAN 370Z NISMO

VERSENYPÁLYÁRA TERMETT

A Nissan mérnökei sosem ülnek a babérjaikon: a lelkes kollektíva most még nagyobbat dobott a Nissan 370Z NISMO modellel. Az eredménytől mindenkinek felgyorsul a pulzusa: 344 LE dübörög benne 371 Nm nyomatékkal. Ez valóban versenypályára való. Sőt, már ott is bizonyított.

RAYS KERÉKTÁRCSÁK

A 370Z NISMO keréktárcsái és abroncsai illenek a jármű teljesítményéhez. A NISMO különleges, könnyű, kovácsolt alumínium Rays keréktárcsáin a legújabb, 19"-os Bridgestone Potenza S001 abroncsok feszülnek – hátul 30 mm-rel szélesebb tapadófelülettel, hogy az összes erőt az útra lehessen vinni.

VERSENYAUTÓK IHLETTE RECARO ÜLÉSEK

A NISMO versenyautók ihlette Recaro üléseinek oldalpárnái felfogják a nehézségi erőt. Felületüket sima bőr borítja, amelyet piros alcantara betétek díszítenek.

KÜLÖNLEGES NISMO KORMÁNYKERÉK

Ragadja meg két kézzel a sportos NISMO-hangulatot: ebben segít a bőr és alcantara bevonatú kormánykerék, rajta az azonnal felismerhető, piros színű NISMO középhelyzet-jelöléssel.
Az itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink