NISSAN E-NV200

E-NV200

minden ízében elektromos, minden ízében rugalmas furgon

minden ízében elektromos, minden ízében rugalmas furgon

E-NV200

PIROS
Kezdő listaár
10 287 000 Ft
Aktuális ajánlatok
0.00 THM*
85 727 Ft
Finanszírozási kalkulátor

NISSAN KISHASZONGÉPJÁRMŰVEK 5 év vagy 160 000 km gyártói garanciával*

A NISSAN mostantól minden kishaszongépjárművéhez 5 év vagy 160 000 km gyártói garanciát kínál.

VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

VÁLTSON ELEKTROMOSRA!

Mit kapunk, ha keresztezzük a Nissan díjnyertes NV200-as kisteherautóját a 100%-ban elektromos, piacvezető Nissan LEAF-fel? A forradalmi Nissan e-NV200-at. Ugyanarra a technológiára épül, amely már a LEAF-ben bizonyított – ennek előnyeit az Ön cége a kezdetektől élvezheti. Egy 100%-ban elektromos autóval ugyanis a működési költségek nagymértékben csökkennek, mialatt vállalkozása környezetbarátként híresül el.

A NISSAN E-NV200 MUNKÁBAN

Ebben a három perces videóban megismerkedhet a Nissan e-NV200 legfőbb jellemzőivel, köztük a hatékony erőforrással, valamint a fejlett töltési rendszerrel és a különböző technológiai újításokkal.

Nissan e-NV200 – Az Ön vállalkozásának partnere


FEDEZZE FEL, MENNYIT TAKARÍTHAT MEG!

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG, MINIMÁLIS KÖLTSÉG

Nem csak az üzemanyagnak mond búcsút – olajat, szűrőt, gyertyákat sem kell cserélnie többé, ha a 100%-ban elektromos Nissan e-NV200 kisteherautót választja. Ez azért lehetséges, mert a Nissan e-NV200-nak se belső égésű motorja, se hagyományos váltója nincsen. Így kevesebb benne a mozgó alkatrész, mint egy átlagos kisteherautóban, ennek köszönhetően pedig minimális karbantartást igényel. Ha pedig mindehhez hozzátesszük az esetleges adókedvezményeket és ösztönzőprogramokat, az előnyök tovább gyarapodnak.

CSENDES ÉS HATÉKONY MUNKAVÉGZÉS

Mivel a Nissan e-NV200 károsanyag-kibocsátása nulla és működése motorzajtól mentes, lakóövezetekben a kora reggeli kiszállítás sem okoz problémát. Akár fedett, illetve egyéb védett helyekre is nyugodtan behajthat.

NINCS

 • Benzin
 • Olajcsere
 • Károsanyag-kibocsátás

ALACSONY

 • Fenntartási költségek
 • Karbantartási költségek

MAGAS

 • Hatékonyság
 • Megtakarítások és előnyök

A TÖKÉLETES VEZETÉSÉRT

A JÓ, A JOBB ÉS A CSENDES

Amellett, hogy bármely más elektromos furgonnál alacsonyabb fenntartási költségekkel rendelkezik, a Nissan e-NV200 innovatív technológiák egész tárházát vonultatja fel – köztük az automata sebességváltót és a visszagurulás-gátlót –, amelyek megkönnyítik és biztonságosabbá teszik a vezetést. Mivel a Nissan e-NV200 futása szinte teljesen zajmentes, a volán mögött is pihentetőbben telik a munkanap.

KÉT VÁLTOZAT

KISTEHERAUTÓ VAGY KOMBI? ÖNÉ A VÁLASZTÁS

A raktérkapacitás és a sokoldalúság találkozása. Válasszon 2 modell közül, melyek sokoldalúan alakítható belső térrel rendelkeznek, lehetővé téve a tartók, tárolók és ülések személyre szabott konfigurálását. A kivételesen alacsony, 52 cm-es rakodási magasságnak köszönhetően a Nissan e-NV200-at könnyű megpakolni.

NISSAN E-NV200 ELEKTROMOS FURGON

A Nissan e-NV200 kisteherautó 4,2 m³ rakodótérrel rendelkezik, ahová kényelmesen elfér két szabvány raklap, vagy akár 770 kg-nyi árú – a szélesre tárható hátsó ajtóknak, illetve az egy vagy két tolóajtónak köszönhetően pedig gyors és egyszerű feladat lesz a rakodás.

SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ

Ha nem raklapokat, hanem utasokat szállít, az ötüléses Nissan e-NV200 Kombi személyszállítóként is bizonyít. Az okosan kialakított, moduláris üléseken kényelmesen elférnek az utasok, és a csomagoknak is bőven marad hely.


VALÓSÁGOS MOBIL IRODA

DOLGOZZON BÁRHONNAN

Vigye magával az irodát! A Nissan e-NV200 kisteherautó első utasülését lehajtva íróasztallá alakítható, és szinte mindenhol találhat tárolórekeszeket.

KAPCSOLAT ÉS FELÜGYELET

MINDEN, AMI A MUNKÁHOZ SZÜKSÉGES

Az intelligens műszerfalról könnyedén leolvasható a megtehető hatótávolság, a CARWINGS telemetriai rendszer elektronikusan rögzíti a fontos flottaadatokat – a Nissan e-NV200 egy igencsak értékes üzlettárs.

A fejlett CARWINGS rendszer segít Önnek:

 • elektronikusan nyomon követni és rögzíteni a menetleveleket
 • ellenőrizni az akkumulátor töltöttségi szintjét
 • táblagépről, számítógépről vagy okostelefonról elindítani a töltést, illetve beállítani a klímaberendezést
 • frissíteni a töltőállomások térképét

A műszerfalról egy pillantással leolvasható minden fontos információ, beleértve a feltöltés állapotát és az energiafelhasználást.


NISSAN E-NV200 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

TOVÁBBI KÉRDÉSEI VANNAK?

VALÓDI TULAJDONOSOK, VALÓDI MEGTAKARÍTÁS

Akarja tudni, hogy a valódi tulajdonosok miként szabadultak meg benzinfüggőségüktől? Kíváncsi, hogy miként vélekednek a 100%-os elektromos autózás örömeiről? A Nissan e-NV200 Kérdések&és válaszok oldalán megtudhatja.


KÖVETKEZŐ LÉPÉSEK

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!     info@nissancentrum.hu   |   INFÓ VONAL: +36-70/197-8000   |   elérhetőségeink